Rex Ryan: “Beste Jets team sinds ik coach ben”

Door

Rex Ryan lijkt alweer vergeten te zijn dat hij geen Super Bowl voorspellingen meer zou doen voor zijn team. In een interview met de New Jersey Star-Ledger zei de excentrieke headcoach dat hij de beschikking heeft over het beste Jets team sinds zijn aanstelling in 2009.

“Ik ben erg blij met dit team. Ik weet niet of je kunt zeggen dat we in één gebied of een ander gebied of op special teams erg sterk zijn, maar totaal gezien kan dit wel eens het beste team zijn sinds ik hier de headcoach ben.”

“We begrijpen wat complementair football inhoud. Soms wordt het team gedragen door de aanval, en soms door de verdediging. Iedereen hier begrijpt dat enkel winnen telt. We kijken niet naar de statistieken, enkel naar manieren om te winnen.”

Ryan bereikte in zijn eerste twee seizoenen als Jets headcoach de AFC Championship wedstrijd, dus suggereren dat dit team beter is zou betekenen dat er dit seizoen een Super Bowl in het verschiet ligt. Op basis van de Jets’ 0-4 preseason, waarin de starting offense niet één keer de endzone wist te bereiken, kunnen we enkel (heel erg) sceptisch afwachten.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen