Resultaten: WrestleMania 28

Door

Once In A Lifetime
The Rock heeft John Cena verslagen in zijn eerste WrestleMania match sinds 2004. The Great One won met een Rock Bottom, nadat Cena te veel tijd nam bij het uitvoeren van de People’s Elbow (een signature move van The Rock). Het was niet de beste WrestleMania main event aller tijden, maar The Leader of Cenation en The Great One wisten de hype zeker waar te maken. Na de match vierde The Rock zijn overwinning met de 78.363 fans in Sun Life Stadium.

The Streak
Undertaker wist zijn WrestleMania winning streak in stand te houden (20-0) na een fenomenale End Of An Era – Hell in a Cell Match tegen Triple H. The Deadman (met een nieuwe korte coupe) en The Game (maar ook zeker special referee Shawn Michaels) wisten een prachtig verhaal te vertellen in de ring. Undertaker pakt de overwinning na een sledgehammer shot en Tombstone Piledriver. Na de match kregen Undertaker en Triple H een staande ovatie van de WWE Universe in Miami (en van ondergetekende op zijn zolderkamer).

Best In The World
Het is Chris Jericho niet gelukt om CM Punk te verslaan en de WWE Championship te winnen. Beide mannen claimen The Best In The World te zijn en dat was tijdens WrestleMania zeker te zien. Ze wisten een uitmuntende pro wrestling match neer te zetten. Vooral in de laatste minuten van de match weten ze het, enigszins ingekakte, publiek terug te winnen met een aantal prachtige near fall sequences. Punk wint uiteindelijk via tap out met de Anaconda Vice.

Overige resultaten
Sheamus verslaat Daniel Bryan in 18 seconden en is de nieuwe WWE World Heavyweight Champion. Kane wint enigszins verrassend van The Viper Randy Orton, na een top rope chokeslam. Cody Rhodes verliest zijn Intercontinental Title, na WMD van The Big Show. Maria Menounos & Kelly Kelly winnen van Beth Phoenix & Eve. Team Johnny pakt de overwinning tegen team Teddy, The Miz pinned Zack Ryder (die zich liet afleiden door Eve) na een Skull Crushing Finale. Dankzij deze overwinning is John Laurinaitis General Manager van Raw en SmackDown.

De cijfers
Toeschouwers: 78,363 (afkomstig uit 50 staten en 36 landen)
Omzet: $8.9 miljoen

WrestleMania 29 vindt volgend jaar plaats op 7 april 2013 in MetLife Stadium in East Rutherford, New Jersey.

 

Foto: mrlatest.com

Ook leuk om te lezen