Reds walk-off tegen Cards dankzij Chris Heisey

Door


De Cincinnati Reds zijn ontkomen aan een sweep tegen rivaal St. Louis Cardinals door een walk-off van outfielder Chris Heisey. De Reds wonnen met 4-3.

Hiermee komen de Reds na zes wedstrijden op 3-3 en de Cards met een wedstrijd meer gespeeld op 5-2.

Cards
De Cardinals begonnen sterk aan de wedstrijd. In de derde inning zetten de World Series champions drie punten op het bord na een RBI-triple van Rafael Furcal en een daaropvolgende two-run homerun van Jon Jay. Dat deden de Cards tegen startende werper Johnny Cueto, die in vijf innings drie punten op gaf.

Reds
Daarna was het tijd voor de Reds. In de gelijkmakende derde slagbeurt sloeg Joey Votto met een double een punt binnen tegen starter Jaime Garcia. Twee innings later maakte Jay Bruce er een one point game van met een sacrifice fly en maakte Wilson Valdes gelijk door een bunt single. Dat betekende het einde voor Garcia, die 4,2 innings wierp en drie punten opgaf.

Chapman
In de achtste en negende inning liet reliever Aroldis Chapman weer eens zien waarom hij met zo veel hype naar de Reds ging vorig jaar. In twee innings gaf hij één honkslag op en had hij maar liefst vijf strikeouts.

Walk-off
In de gelijkmakende negende slagbeurt kwam Votto op de honken door een double. Na een intentional walk voor Ryan Ludwick en een strikeout voor Bruce was het Heisey die de Reds de overwinning bezorgde met een walk-off single.

Andere uitslagen:
Chicago White Sox – Cleveland Indians 10-6
Boston Red Sox – Toronto Blue Jays 1-3
Tampa Bay Rays – Detroit Tigers 4-2
Washinton Nationals – New York Mets 4-0
Milwaukee Brewers – Chicago Cubs 2-1
Kansas City Royals – Oakland Athletics 4-5 (12 innings)
Arizona Diamondbacks – San Diego Padres 1-2
Miami Marlins – Philadelphia Phillies 1-7
New York Yankees – Baltimore Orioles 6-4 (10 innings)
Atlanta Braves – Houston Astros 6-3
Seattle Mariners – Texas Rangers 4-3
Los Angeles Angels – Minnesota Twins 5-6
San Francisco Giants – Colorado Rockies 8-17
Pittsburgh Pirates – Los Angeles Dodgers 1-4

Ook leuk om te lezen