Radio 1 & Sport Amerika presenteren unieke samenwerking

Door

UNIEKE VIER UUR DURENDE UITZENDING RADIO 1 OVER DE NBA FINALS & ANDERE AMERIKAANSE SPORTEN MET:

Live-verslag van Game 1, Miami Heat – Oklahoma City Thunder en gesprekken met Francisco Elson, Henk Norel, Swen Huijer, Rick van den Hurk, Dave van den Bergh, Swen Nater en nog vele anderen.

Komende nacht slaan radiomakers Anne de Jong en Robert Smid van Omroep WNL en Sport Amerika, de grootste website voor Amerikaanse sporten en tevens maker van het digitale magazine Sport Amerika The Magazine, de handen ineen voor de All American Night Sports. Tijdens een unieke vier uur durende uitzending, wordt natuurlijk veel aandacht geschonken aan Game 1 van de NBA Finals tussen Miami Heat en Oklahoma City Thunder. Ook de NHL, waar de Stanley Cup vannacht naar de Los Angeles Kings ging, wordt nader bekeken. Daarnaast praten de kenners van Sport Amerika over American Football, Baseball Major League Soccer en WWE.

Maar dat niet is niet alles. In de vier uur komt er een heel leger aan (oud)-sporters en bekende Nederlanders voorbij die of in de Verenigde Staten spelen, hebben gespeeld of extreme affiniteit hebben met een sport. Er zijn interviews met Francisco Elson, Swen Nater, Geert Hammink, Henk Norel, Rick van den Hurk, Swen Huijer, Dave van den Bergh, Ruud Boymans, Leo Oldenburger, Danny Koevermans, Robin van Galen en nog vele anderen.

Vanaf 02.00 uur kan je voor het eerst in de Nederlandse radiogeschiedenis vier uur lang genieten van Amerikaanse sporten op Radio 1.

Achter de schermen zijn we nog bezig met meer prominenten. Houd de site goed in de gaten voor meer updates en zet je wekker voor een stukje Nederlandse radiogeschiedenis.

Ook leuk om te lezen