Postseason 2014: Royals sweepten Giants dit seizoen

Door

San Francisco Giants v Kansas City Royals

De Kansas City Royals speelden twaalf keer in de MLB historie tegen de San Francisco Giants en wonnen er negen, waaronder een three game sweep dit seizoen. Een terugblik op die drie wedstrijden met o.a. een complete game shutout van James Shields, de startende werper voor de Royals in Game 1 van de World Series.

08-08-2014 Giants @ Royals 2-4
Billy Butler sloeg een homerun op het gooien van Madison Bumgarner en bracht drie honklopers over de thuisplaat in de 4-2 overwinning op de San Francisco Giants. Het was de vijfde overwinning op rij voor de Royals. De Giants produceerden meer honkslagen (12 om 7), maar gooiden hun eigen glazen in met drie veldfouten.

09-08-2014 Giants @ Royals 0-5
Slechts vier honkslagen. Verder kwamen de San Francisco Giants niet tegen James Shields die in de 5-0 overwinning een complete game shutout gooide. “He’s got good stuff“, zei Buster Posey die 0-uit-4 ging tegen Shields.

10-08-2014 Giants @ Royals 4-7
Alex Gordon en Salvador Perez sloegen een homerun en de Kansas City bullpen gaven geen run op in de 7-4 overwinning op de Giants. Wade Davis gooide een puntloze achtste inning met één strikeout en closer Greg Holland (twee strikeouts) pikte save nummer 34 van het seizoen op.

Postseason 2014: Pablo Sandoval’s drie homeruns

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen