Philadelphia wint van Boston, Warriors boeken knappe zege bij de Nets

Boston Celtics @ Philadelphia 76ers, 94-95

Beide teams staan er redelijk voor in de Atlantic Division. Voor de wedstrijd hadden beide teams een 10-8 record. Rajon Rondo begon zeer sterk aan de wedstrijd. Lange tijd ging het zeer gelijk op. De teams waren zeer aan elkaar gewaagd. Philadelphia kwam langszij en bouwde een kleine voorsprong uit. Uiteindelijk kwamen de Celtics terug en werd het lange tijd enorm spannend. De wedstrijd ging gelijk op en in de laatste minuten kregen beide teams een aantal goede kansen om een voorsprong uit te bouwen. De wedstrijd eindigde in 89-89, wat dus overtime betekende. Ook daarin werden een hele hoop kansen gemist. Rondo kreeg in de laatste seconde nog een gigantische kans, maar wist deze niet te benutten. Zo eindigde de wedstrijd dus in een knappe overwinning voor Philadelphia. Aan de kant van Philadelphia stond Evan Turner op scherp met 26 punten en hij pakte 10 rebounds. Paul Pierce scoorde namens de Celtics 27 punten. Opvallend feit, beide teams staan vanavond opnieuw tegenover elkaar. Ditmaal vindt de wedstrijd plaats in Boston.

Golden State Warriors @ Brooklyn Nets, 109-102

De Nets kennen een prima seizoen tot nu toe. Zonder de geblesseerde Brook Lopez bij de Nets (rechter voet) zou het een lastig karwei worden. Helaas voor de Nets bleek Golden State in deze wedstrijd toch een maatje te groot. Tot aan de rust kende de Nets geen problemen. Ze hadden een kleine voorsprong en kwamen nauwelijks in gevaar. Na de rust bleek dit wel anders. Aan de hand van Stephen Curry begon het te lopen bij Golden State. Golden State kwam op voorsprong en gaf dit uiteindelijk niet meer uit handen. Dit betekent voor Golden State alweer de twaalfde overwinning van het seizoen. Bij de Warriors scoorde David Lee de meeste punten. Hij scoorde er namelijk 30 en pakte 15 recounds. Bij de Nets scoorde Joe Johnson maar liefst 32 punten.

Washington Wizards @ Atlanta Hawks, 95-104

Atlanta kende weinig problemen in deze wedstrijd. Josh Smith was zoals gewoonlijk weer lekker op dreef met 23 punten en vijftien rebounds. Topscorer aan de kant van de Wizards was Kevin Seraphin met negentien punten. De Hawks blijven het goed doen in het oosten met elf overwinningen tegenover vijf nederlagen. De volgende wedstrijd van Atlanta is tegen de goed draaiende Memphis Grizzlies.

Cleveland Cavaliers @ Minnesota Timberwolves, 73-91

Bij Minnesota is Ricky Rubio dicht bij zijn rentree. Hij deed mee met de shootaround en hij zal hoogstwaarschijnlijk snel weer te zien zijn in het shirt van de Timberwolves. De wedstrijd was aardig aan de kant van de Timberwolves. Kevin Love speelde een goede wedstrijd en scoorde maar liefst 36 punten. Bij Cleveland wilt het dit seizoen maar niet lopen. Alonzo Gee scoorde de meeste punten namens de Cavaliers. De volgende wedstrijd kunnen de Cavaliers zich bewijzen tegen de Detroit Pistons, die ook niet al te best bezig zijn dit seizoen.

Chicago Bulls @ Detroit Pistons, 108-104

De Chicago Bulls zijn bezig aan een goed seizoen. Ondanks het feit dat ze bovenaan staan in de Central Division, hadden ze het nog knap lastig met de Pistons. Het ging lange tijd gelijk op. Pas in het vierde kwart wisten de Bulls de score om te buigen in een voorsprong. Joakim Noah speelde een hele goede wedstrijd. Hij maakte 30 punten en pakte maar liefst 23 rebounds. Aan de kant van de Pistons was Rodney Stuckey de meest scorende. Hij maakte 24 punten. De volgende wedstrijd van de Bulls is thuis tegen de New York Knicks.

Denver Nuggets @ Indiana Pacers, 92-89

Indiana doet het dit seizoen opnieuw heel aardig. Ze staan tweede in de Central Division achter Chicago en ze boekten deze week twee mooie overwinningen op de Chicago Bulls en de Portland Trail Blazers. Toch konden ze deze lijn niet doorzetten. Denver had in de rust een voorsprong met een klein puntenverschil. Ook na de rust konden ze dit vasthouden. George Hill kreeg op het allerlaatst nog een grote kans, maar hij faalde en zo werd het dus een goede overwinning voor de ploeg van George Karl.