Kaká bezorgt Orlando punt in Montreal

USATSI_8482468

Het door blessures en interlandverplichtingen gehavende Orlando City SC wist onder leiding van Kaká een punt uit het vuur te slepen in de uitwedstrijd tegen Montreal Impact. In het Olympisch Stadion speelden Montreal en Orlando met 2-2 gelijk.

Enerverende strijd
Montreal kwam in veertiende minuut op voorsprong na een strafschop van Ignacio Piatti, na hands van Sean St. Ledger in het strafschopgebied.

In de 22ste minuut deden de leeuwen uit Orlando iets terug, het schot van Kaká werd echter uitmuntend gepareerd door Impact doelman Eric Kronberg.

Vijf minuten later scoorde Jack McInerney namens Impact de 2-0 met een wonderschone lob over de twijfelende en te ver voor zijn doel staande Orlando goalie Donovan Ricketts.

Kakà Orlando City SC 2-2 Montreal Impact

In de 28ste minuut was het Pedro Ribeiro, na voorwerk van Kaká, die de bal namens Orlando achter keeper Kronberg schoot voor de 1-2.

Anderhalve minuut later liet Kaká zien waarom hij de grote vedette is bij de club uit Florida. De Braziliaans aanvoerder maakte een aanval, opgezet door Ribeiro die de bal op de middenlijn veroverde, op uitstekende wijze af.

In de tweede heeft van de wedstrijd gebeurde er weinig tot niets, de 2-2 ruststand zou ook de eindstand zijn.

Stand & schema
Vrijdag 3 april neemt Orlando City SC het in de eigen Citrus Bowl op tegen D.C. United, de ploeg uit Montreal heeft week vrij om zich voor te bereiden op de halve finale van de CONCACAF Champions League tegen Alajuelense op 17 april.