Olsen krijgt ruzie met plaatselijke high school

Door

Door de lockout mag Chicago Bears tight end Greg Olsen niet meer op de velden van zijn team trainen, maar blijkbaar ook niet op het veld van de plaatselijke middelbare school. ,,Ik werd van het veld gestuurd enkele dagen geleden op het moment dat ik voor mezelf wilde gaan trainen, dus is het niet makkelijk,” zei Olsen. ,,Je moet echt een plaatsje vinden waarbij iemand je het veld laat gebruiken.”

Jim Conrey, de man die instaat voor de informatie in Stevenson High School, zei dat het schoolbeleid is dat niet zomaar iedereen gebruik mag maken van de faciliteiten van de school.

,,Ik woon in de straat van die school,” zei Olsen. ,,Ik ging terug naar het veld zoals ik al vaker deed en opeens sturen ze me weg. Ik probeerde mensen van die school te bereiken, maar ze belden me maar niet terug.”

Conroy zei dat Olsen niet tevreden was dat hij het veld moest verlaten en dat er woorden werden gewisseld.

,,Als hij ons wil opbellen om iets op te lossen, dan zien we wel wat we kunnen doen,” zei Conrey. ,,We begrijpen dat het een moeilijke situatie is door de lockout. Maar we willen niet dat een publiek persoon hier zomaar binnenvalt en de lessen stoort. Mr. Olson zei dat hij hier in de buurt woont en ik neem dat nu aan als een waarheid. Toch geeft hem dat geen recht om zomaar hier binnen te vallen.”

Olsen en de rest van de Bears zullen de progressie van de lockout blijven volgen en ondertussen kijken om verder te trainen. ,,We moeten goed uitkijken. Ideaal zou zijn om nu buiten te trainen, aangezien het weer goed begint te worden.”

Foto: cleveland.metromix.com

 

Ook leuk om te lezen