VIDEO: NHL Plays van de maand november

Door

St Louis Blues v New York Rangers

Vrijwel elke dag worden er fantastische plays ten tonele gebracht in de NHL. SportAmerika zet de mooiste van de maand november nog eens voor je op een rijtje.

Goals

Tyler Ennis was aan het eind van de maand verantwoordelijk voor het huzarenstukje van november. De aanvaller schoot een no-look backhand achter doelman Carey Price en ging daarmee viral over de hele wereld. Kijk en geniet.

Vladimir Tarasenko sneed als een mes door de boter die de verdediging van New York Rangers heet en passeerde doelman Cam Talbot met één hand aan zijn stick.

Saves

Carey Price kreeg het voor elkaar om in de wedstrijd tegen Chicago Blackhawks drie reddingen te verrichten in twee seconden. Wow!

Troy Grosenick is geen bekende naam. De doelman debuteerde op 16 november voor San Jose Sharks tegen Carolina Hurricanes. Grosenick noteerde dankzij enkele fabelachtige reddingen meteen maar een shutout.

Hits

Evgeni Malkin kennen we vooral vanwege zijn aanvallende kwaliteiten. Malkin liet tegen New York Rangers zien ook fysiek zijn steentje bij te kunnen te dragen met een ferme en faire check tegen Dan Girardi.

Milan Lucic kent buiten Boston maar weinig fans en velen konden de one punch KO van Dalton Prout daarom wel waarderen.

Nog een goed weekend!

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen