Sport Amerika Quiz – Week 9

Door

 

We zijn er bijna, we zijn er bijna, maar nog niet helemaal. Aflevering 9 vandaag van de Sport Amerika Quiz.

We houden het simpel, in de aanloop naar de apotheose van komende week. Je ziet negen plaatjes van Amerikaanse sportcoryfeen, en die moeten tezamen het vraagteken op nummer tien gaan opleveren. Met andere woorden: we willen graag de tien juiste namen van jullie horen. Moet (snel) te doen zijn, dunkt ons.

Weet je alle tien antwoorden, of ben je tevreden met wat je hebt, stuur ze dan in een mailtje naar quiz@sportamerika.nl.

De puntentelling gaat als volgt. Voor iedere goed geraden plaatje krijg je een (1) punt. Dat zijn dus negen (9) punten in totaal. Weet je ook het vraagteken te ontcijferen, dan levert dan nog eens 11 extra punten op. Met andere woorden: dat zijn twintig (20) punten in totaal. Je hebt alle tijd van de wereld: inzenden kan tot en met woensdag 7 september, terwijl we de quiz op maandag 5 september nog eens zullen plaatsen, vergezeld van hints. Maar let wel: de snelle inzenders zullen nog eens extra worden beloond. De eerst vijf deelnemers met alle twintig antwoorden goed, krijgen nog eens een bonus van respectievelijk 5, 4, 3, 2 en 1 punten.

Aan het einde van de rit staan er voor de top 3 een paar leuke prijzen te wachten. Zo ligt er voor de overall winnaar na tien weken een Season Pass voor NBA.com klaar. Echter, iedere ronde staat ook nog eens op zichzelf. Ook voor de tien weekwinnaars hebben we een fraaie prijs in petto (het boek Moneyball voor de winnaar van Week 9).

De oplossing van iedere ronde, vergezeld van de weekuitslag en de totaalstand, zal op donderdag worden gepubliceerd.

Veel plezier!

 

 

NOGMAALS: MAIL JE TIEN OPLOSSINGEN NAAR QUIZ@SPORTAMERIKA.NL.

Ook leuk om te lezen