NFL Week in Review – #7 (Knikkebollen)

Door

En we zijn weer terug voor weer een Week in Review. Wekelijks praat ik jullie in aanloop naar het seizoen 2013 op een luchtige manier bij over NFL-nieuwtjes, weetjes, filmpjes, quotes en andere zaken die de NFL in de afgelopen week kleur gaven. Reageren kan op Twitter.
weekinreview600

Hij doet het met een Raven
De bekende zwemmer Michael Phelps heeft een nieuwe vriendin en de jongedame heeft naast een aantrekkelijk uiterlijk ook nog eens een voorliefde voor de Baltimore Ravens (wat een combi). Phelp’s dating geschiedenis is al jaren een topic van speculaties. Sinds zijn break up met model Megan Rossee vorig jaar duiken er veel vragen op rond het liefdesleven van de Olympische held. Maar ook hierin voorziet sportamerika.nl je van de meest actuele informatie. Phelps’ nieuwe vriendin heet Ami – Ami Desai bracht gedegen facebook research aan het licht. Gebaseerd op foto’s van haar Facebook en Instagram profiel is ze een grote Ravens fan, net als Phelps. Ze bezoekt elke thuis- en uitwedstrijd van de Ravens, zelfs de verre pot in San Diego op 25 november vorig jaar. Ook in Orioles gear blijkt Ami het bekijken waard. Is het geen geweldig koppel?

michael-phelps-girlfriend-ami-ravens

Account hack
De 49ers voegden deze week officieel Nnamdi Asomugha toe aan hun secondary. Hij zal ongetwijfeld een welkome toevoeging zijn in de kleedkamer. Laten we hopen dat 49ers safety Donte Whitner het welkomstpartijtje niet organiseert, want er zal enige spanning tussen de twee collega’s zijn. We zijn de tel kwijt geraakt wanneer professionele sporters het “my account got hacked” als verdediging gebruikten, wanneer er een discutabele tweet namens of door hen werd verstuurd. Gelukkig maar voor Whitner, krijgt hij steun van een externe partij (Cam Inman) die het opneemt voor zijn immer innemende karakter. Confirmed: DonteWhitne account was hacked (2nd time today). He supports and welcomes addition of Nnamdi. F-bomb tweets r not Donte’s style

Donte-Whitner1

 

 

 

 

Tim Tebow preekt offseason vol
Ik zou weer een alinea over Tim Tebow kunnen voltypen. Maar dat doe ik niet. Ik vermaak je dit keer met deze Philadelphia Eagle cheerleader:
Baltimore Ravens v Philadelphia Eagles

 

Boring
Terwijl draft beloftes tripjes door het land maken om kennis te maken met verscheidene teams, slaapt de NFL nooit. Er gebeurd altijd wel iets. Een deal komt rond. Een headline wacht altijd om geschreven te worden. Tot afgelopen woensdag. Ik bespeurde bij mij de eerste echte grote dip tijdens offseason. Een Steelers DT krijgt een taakstraf, de NFL rond een zogenaamd onderzoekje naar de Combine af, Jason Hanson gaat met pensioen en het schema van preseason wordt bekend gemaakt. Pffffffffff. Ik kan niet wachten op wedstrijden die je na drie minuten al weer kan uitzetten. En niemand werd gearresteerd, altijd goed voor goedkoop nieuws. Was ik de enige die zat de knikkebollen?

Jerry Jones wel. Iemand anders nog?

Ah. Yes…. Bedankt Tony Stark! Last call. Nog iemand?

Gracias, Blake Lively. We missen Gossip Girl trouwens heel erg.

Over DRIE weken de NFL Draft!

Foto’s: Getty Images / Facebook & Instagram Ami Desai / Twitter Donte Whitner

Ook leuk om te lezen