NFL Update: salarissen omhoog, meer problemen voor Hernandez

Door

Super Bowl XLVIII NFL Commissioner Roger Goodell News Conference
Eerder deze week werd al duidelijk dat het salarisplafond in de NFL waarschijnlijk omhoog zou gaan. Nu is duidelijk geworden dat de teams aankomend seizoen 133 miljoen mogen besteden aan salarissen.De kans is groot dat de salary cap later nog verder zal stijgen. Vanaf 2015 komt er namelijk meer geld uit de nieuwe contracten voor de uitzendrechten terecht bij de spelers.

Hernandez opnieuw aangeklaagd
Na de knokpartij en daaropvolgende eenzame opsluiting heeft voormalig Patriot Aaron Hernandez meer slecht nieuws gekregen. De voormalig tight end wordt namelijk aangeklaagd door de families van twee in Boston vermoorde mannen. De twee, Daniel Abreu en Safiro Furtado, werden in juli 2012 doodgeschoten. De families eisen zes miljoen dollar van Hernandez, die verdachte is in deze zaak.

Hernandez is al aangeklaagd voor de moord op Odin Lloyd. De gevallen ster heeft gezegd onschuldig te zijn in die zaak. Hij zit in afwachting van zijn proces vast. Ook een voormalige vriend heeft de oud-speler aangeklaagd, hij zou door Hernandez in het gezicht zijn geschoten.

 

Ook leuk om te lezen