NFL Update: Pegula officieel nieuwe eigenaar Bills

Door

Miami Dolphins v Buffalo Bills

Terry Pegula is door de NFL goedgekeurd als eigenaar van de Buffalo Bills. Dit hing al even in de lucht maar moest nog wel gebeuren. In september was er al een overeenkomst met de vorige eigenaren, de familie Wilson. De geruchten gaan dat de deal zo’n $ 1,4 miljard gekost heeft.

Peterson’s zaak begint in december De rechtzaak tegen Adrian Peterson lijkt op 1 december van start te gaan. Dit is geen zekere datum maar een richtlijn. Uiteraard willen Peterson en zijn advocaat, Rusty Hardin, dit allemaal sneller in gang zetten. Voorlopig blijft hij op borgtocht vrij en is het afwachten wanneer alles daadwerkelijk in gang komt. Boete voor Thomas Julius Thomas is beboet met $8,268 voor zijn ‘chop-block’ op Calais Campbell van de Cardinals. Campbell is door deze overtreding zo’n drie weken niet inzetbaar en Thomas heeft nu dus een boete er bij.

AJ Green onzeker voor het weekend
De blessure van de teen van WR AJ Green, Cincinnati Bengals, is verergerd. Green verliet de training woensdag eerder en heeft een MRI laten maken die geen breuken o.i.d lieten zien. De grote vraag is of de ster van de Bengals komend weekend kan spelen.

Lieve Richard…
En dan nog Richard Sherman, die schijnt zowaar respect voor iemand te hebben. De gelukkige is Dez Bryant, receiver van de Dallas Cowboys en komend weekend tegenstander van de Seahawks.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen