‘Elite’ Flacco leidt Ravens naar winst op Bucs

Cowboys

Al jaren vraagt iedereen zich af of Joe Flacco onder de ‘Elite’ quarterbacks binnen de NFL valt. Vandaag heeft hij die discussie weer opgestart met vijf touchdowns binnen 16 minuten tijd tegen de Buccaneers. Als hij dat tempo had vastgehouden had hij 19 TD’s in één wedstrijd kunnen gooien.

In de tweede helft kwamen de Bucs iets terug tot 38-10, maar Flacco en de Ravens gooiden de wedstrijd al snel op slot na een touchdown van running back Bernard Pierce. De eindscore was uiteindelijk 48-17 en Flacco ging 21/29 voor 306 yards en vijf touchdowns.

Titans verslaan de Jaguars met veel gemak

Blake Bortles wordt steeds beter, maar hij kan geen wonderen laten gebeuren. De quarterback van de Jaguars blijkt een echte atleet te zijn die zeer accuraat kan passen. Hij eindigde met 336 yards en één touchdown, maar met de offensive line die hij voor zich heeft staan en een zeer matige running game staat hij er vaak alleen voor en staat hij te vaak onder druk. Alsnog kwamen de Jaguars vroeg op voorsprong door een touchdown van running back Storm Johnson.

Op basis van ervaring en talent kwamen de Titans als snel terug met een field goal en niet veel later een touchdown run van running back Jackie Battle om de score tot 10-7 te brengen in het voordeel van de Titans.

De Jaguars leken even terug te komen in het vierde kwart, maar na een fumble van wide receiver Cecil Shorts III leek die kans verkeken.

De Jaguars kwamen in de laatste twee minuten toch nog terug en na een onside kick had Josh Scobee de winnende trap op zijn schoenen. Zijn field goal werd echter geblocked en de wedstrijd eindigde in het voordeel van de Titans met een eindstand van 16-14.

Steelers @ Browns

Bryan Hoyer is nog lang niet elite, maar wel effectief. De quarterback van de Cleveland Browns hielp zijn Browns al vroeg naar een voorsprong van 14-3.

Uiteindelijk was het Ben Tate die met zijn sterke running game de voorsprong nog verder kon uitbreiden naar 31-3 met nog twee touchdowns.

De Browns geven met de winst de laatste plek in de AFC North aan de Steelers. De Steelers eindigden nog nooit als laatste in de AFC North, maar met het goede spel van de Bengals en Ravens zit die kans er best nog wel eens in.

Uiteindelijk wonnen de Browns met 31-10 van de Steelers.