NFL Update: Onrust bij de Bears, Stanton out

Door

Dallas Cowboys v Chicago Bears

Een zooitje is het al het gehele seizoen bij de Chicago Bears. Maar net op het moment dat je denkt dat, hopelijk, het ergste achter de rug is, komt het volgende nieuws boven tafel. Offensive coordinator Aaron Kromer heeft toegegeven dat hij de anonieme bron was die Ian Rapoport van NFL Media vertelde hoe belabberd Jay Cutler dit jaar is. Nu Kromer dit heeft opgebiecht is het afwachten of Cutler en zijn coordinator nog samen kunnen werken, aangezien de QB hem blind moet kunnen vertrouwen.

Na Palmer ook Stanton out
Arizona blijft winnen en de QB’s blijven geblesseerd raken. Drew Stanton, back-up van Carson Palmer (raakte ook geblesseerd tegen de Rams), raakte afgelopen nacht geblesseerd aan zijn knie in de wedstrijd tegen de St. Louis Rams. In het derde kwart kreeg hij een beuk van Aaron Donald en keerde niet meer terug. Ryan Lindley, en niet rookie Logan Thomas, nam de plaats van Stanton vervolgens in. Hoe erg de blessure van Stanton is zal in de komende dagen blijken. Maar in Arizona vreest men dat ook zijn seizoen weleens ten einde kan zijn.

Carolina Panthers v New Orleans Saints

Payton zegt te blijven
De geruchten gaan dat de New Orleans Saints na dit jaar van coach Sean Payton af willen. Deze zegt zelf echter dat dit niet waar is en hij komend jaar gewoon aan het roer staat bij de Saints. Iets dat wij wel begrijpen, Payton tekende twee jaar geleden een contract voor 5 jaar waarmee hij acht miljoen dollar per jaar opstrijkt.

McCoy vraagteken
Als hij fit is zal Colt McCoy zondag spelen voor de Washington Redskins. Afgelopen weekend werd hij zes maal gesacked tegen de Rams en blesseerde hij zijn nek. Zondag is nog iets onzeker, maar als het even kan start McCoy.

Foto’s: Getty Images

Ook leuk om te lezen