Megatron verslaat Dez Bryant, winst voor Chiefs en Giants

Door

Dallas Cowboys v Detroit Lions

Calvin Johnson en de Detroit Lions winnen in extremis van Dez Bryant en de Dallas Cowboys, de ongeslagen Kansas City Chiefs verslaan de Cleveland Browns en de New York Giants ontdoen zich van de Philadelphia Eagles.

Dallas Cowboys @ Detroit Lions 30-31

Bij de wedstrijd tussen de Cowboys en de Lions draaide het vooral om de twee absolute vedettes op de wide receiver positie, Calvin Johnson en Dez Bryant. Johnson had 14 catches voor 329 yards en één TD, Bryant had 3 catches voor 72 yards en twee touchdowns.

Megatron haalde de eerste punten binnen voor Detroit door een 4th down pass van Matthew Stafford te vangen. Dallas kwam terug door een fieldgoal van Dan Bailey en een touchdown van, jawel, Dez Bryant. Een tweede fieldgoal van Bailey en een driepunter van David Akers zorgden voor een stand van 13-10. Beide ploegen scoorden elk nog twee touchdowns. Terrance Williams, Dez Bryant, Joique Bell en Reggie Bush zetten punten op het scorebord. Dan Bailey tilde de score naar 30-24 en dat leek de definitieve beslissing. Maar met nog 15 seconden te gaan, was een quarterback sneak van Matthew Stafford genoeg voor een 30-31 zege.

Cleveland  Browns @ Kansas City Chiefs 17-23

De onverslaanbare Chiefs hadden geen makkelijke middag tegen de Cleveland Browns, waar Jason Campbell startte als quarterback. De thuisploeg pakte de leiding door twee fieldgoals van Ryan Succop en een touchdown van fullback Anthony Sherman. 13-0 voorsprong, geen vuiltje aan de lucht. De Browns kwamen iets beter in de wedstrijd en Campbell vond Josh Gordon voor een touchdown. Dexter McCluster scoorde nog een touchdown voor de Chiefs. Een fieldgoal van Billy Cundiff en een touchdown van Fozzy Whittaker brachten de Browns nog op drie punten van de Chiefs, maar Succop maakte er uiteindelijk 17-23 van. Halverwege de competitie zijn de Chiefs nog altijd zonder verlies.

New York Giants @ Philadelphia Eagles 15-7

Één ding is duidelijk, zowel de Giants als de Eagles presteren ondermaats. De Eagles moesten deze wedstrijd al weer vroeg afscheid nemen van Michael Vick, die nog met zijn hamstring sukkelt. Rookie Matt Barkley nam zijn plek over. De Giants speelden beter, maar daarmee is alles ook gezegd. Vijf fieldgoals van Josh Brown zorgden voor de voorsprong. De Giants verspeelden nog een punt, waardoor Najee Goode met een touchdown nog wat terug kon doen namens de Eagles: 15-7. De G-men pakken de tweede overwinning, terwijl de losing streak van de Eagles voortduurt.

Foto: Getty Images

1 Reactie
  1. Jordy Boere 9 jaar ago

    MEGATRON !! Legend !!

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen