NFL Update: Moordaanklacht medeplichtigen Hernandez

Door

Aaron Hernandez Court Appearance

Hoewel het alweer even geleden is dat we iets van Aaron Hernandez hebben gehoord, dook er gisteren weer nieuws op dat bijzonder slecht kan uitpakken voor de gevallen ster. Twee van zijn medeplichtigen in de zaak rond de moord op Odin Lloyd, Ernest Wallace en Carlos Ortiz, zijn namelijk ook aangeklaagd voor moord op diezelfde Lloyd. De twee werden eerst ‘slechts’ aangeklaagd voor medeplichtigheid.

Het slechte nieuws voor Hernandez is het strafrechtsysteem in Massachusetts. Dankzij de zogenaamde ‘joint venture’ wet, worden alle medeplichtigen even schuldig geacht aan het misdrijf dat is gepleegd. Hernandez kan nu ook voor een langere tijd de gevangenis in gaan, ook als niet hij, maar Wallace of Ortiz veroordeeld worden voor het vermoorden van Lloyd. De aanklagers hoeven nu slechts tegenover een jury te bewijzen dat Hernandez bewust betrokken was bij het misdrijf, in plaats van dat Hernandez Lloyd daadwerkelijk heeft vermoord.

Cleveland Browns matchen aanbieding voor Mack

De Cleveland Browns doen er alles aan om center Alex Mack in dienst te houden. Gisteren legden de Jacksonville Jaguars een aanbieding neer bij de 28-jarige center voor vijf jaar, met een waarde van 42 miljoen dollar. Mack ondertekende de aanbieding van de Jaguars, maar de Browns matchten het bod enkele uren later.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen