NFL Update: Geen money sign en Mean Girls in NFC South

Door

johnny-manziel
Johnny Manziel stopt met het maken van zijn beroemde money sign. De quarterback van de Cleveland Browns is bezig om zijn leven te veranderen en zal daarom het bekende gebaar niet meer maken. Het moet er voor zorgen dat er minder onrust rond de quarterback komt komend seizoen.

Het rookie jaar van Manziel was naar eigen zeggen een ramp, waarbij hij zowel op als buiten het veld voor veel onrust zorgde. Manziel geeft aan dat hij zich dat nu ook beseft en dat hij vast van plan is zijn leven te beteren. Hij ging tien weken naar een afkickkliniek en komt ook daarbuiten niet meer negatief in het nieuws.

In een interview gaf Manziel eerlijk aan dat hij zelf was gaan geloven in de hype die rond hem was gecreëerd tijdens zijn college-periode in Texas. Hier krijg hij de befaamde bijnaam Johnny Football, een naam die hij nu als een last omschrijft.

“I think it just overtook who I was as a person, too. I think at times Johnny Football probably took over me a little bit, too, and I bought into that. … I think I didn’t do my best to hush things down, push down the hype. I think at times I welcomed it with immaturity and just accepted that a little bit. And that’s my fault. At the end of the day everything that happened last year is not on anybody else but myself.”

Het zorgde voor veel frustratie bij de Browns, waarbij de spelers in elk interview vragen over Manziel moesten beantwoorden. “Het is niet eerlijk voor Joe Thomas en de rest van de jongens dat het steeds over mij gaat. Dat wil ik niet meer.”

Het doel van Manziel is om zijn talent op het veld te laten zien. De Browns hebben met Josh McCown een nieuwe spelverdeler gehaald en Manziel zal met hem de strijd aan moeten gaan om de startende quarterback te worden. Gezien de tweet van reporter Aditi Kinkhabwala is er nog veel werk te verrichten voor de voormalige Johnny Football.

Teams NFC South zijn Mean Girls
De teams in de NFC South zijn op het veld misschien niet zo goed, gisteren bewezen ze op het gebied van social media bij de toppers in de NFL te horen. De Tampa Bay Buccaneers citeerden in een quote de film Mean Girls en de andere teams in divisie sprongen hier gretig op in. Wat volgde was een lange serie tweets waarin de teams elkaar probeerden uit te dagen.

De twitterserie begon met deze tweet van de Bucs.

Een paar minuten later reageerden de Falcons al met een volgende quote uit de beroemde film.

Het duurde niet lang voor ook de Saints en de Panthers zich met het gesprek begonnen te bemoeien en wat volgde was een serie foto’s en gifjes die werden gestuurd. De hele conversatie is hier te lezen.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen