NFL Update: Richardson vindt onderdak in Oakland

Door

New York Giants v Indianapolis Colts

Running back Trent Richardson vervolgt zijn carrière bij de Oakland Raiders. De 24-jarige Richardson, die zowel bij de Cleveland Browns als de Indianapolis Colts niet wist door te breken, zat sinds vorige week zonder team.

De Raiders zaten wel te wachten op een running back, omdat Maurice Jones-Drew met pensioen ging en Darren McFadden naar de Dallas Cowboys vertrok. De Raiders, die eerder nog fel achter DeMarco Murray aanzaten, geven Richardson een tweejarig contract, ter waarde van 3,9 miljoen dollar.

Richardson krijgt bij de Raiders een kans om zijn loopbaan nieuw leven in te blazen en om een team dat druk aan het rebuilden is te helpen. Tot nu toe kon de running back, die in 2012 als derde werd gekozen door de Cleveland Browns, de hoge verwachtingen die hij meenam uit de NCAA nog niet waarmaken.

Stevie Johnson tekent bij Chargers

Wide receiver Stevie Johnson verhuist van San Francisco naar San Diego. Gisteren tekende de 28-jarige receiver een contract voor drie jaar bij de San Diego Chargers, ter waarde van 10,5 miljoen dollar. Johnson kon kiezen voor de Chargers of de New England Patriots, maar verkoos ervoor om in zijn homestate Californië te blijven.

Johnson, die slechts één seizoen speelde voor de Niners, komt naar San Diego als de vervanger van Eddie Royal, die naar Chicago ging. Johnson wordt de number two guy, achter Keenan Allen.

Greg Hardy in gesprek met Cowboys

Hij miste het gehele seizoen vanwege een schorsing, maar Greg Hardy kan nog steeds rekenen op een hoop interesse. De voormalige defensive end van de Carolina Panthers meldde zich gisteren bij de Dallas Cowboys en de kans is groot dat hij daar met een contract op zak weer weg gaat. Mocht dat niet het geval zijn, dan zijn de Seattle Seahawks en de Tampa Bay Bucanneers nog opties voor de 26-jarige speler.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen