NFL Update: Cam Newton studeert af

Door

Divisional Playoffs - San Francisco 49ers v Carolina Panthers

Carolina Panthers quarterback Cam Newton is vanaf deze week naast een succesvolle NFL speler ook een afgestudeerde socioloog. De 26 jarige speler die in 2010 met de Auburn Tigers de nationale titel won voldeed daarmee aan een belofte die hij aan zijn moeder maakte vlak voordat hij zich beschikbaar stelde voor de 2011 NFL Draft. In die draft werd hij de eerste keuze. Bekijk het volle interview met Trey Wingo van ESPN hieronder.

DeVante Parker ondergaat operatie

DeVante Parker, de keuze van de Miami Dolphins in de eerste ronde van de 2015 NFL Draft, heeft afgelopen vrijdag een operatie gehad om een schroef in zijn voet te vervangen. De wide receiver streed met Greg Jennings en Kenny Stills voor de startende wide receiver rol bij de Dolphins, maar onderging deze operatie om op de lange termijn minder wedstrijden te hoeven missen. In 2014 bij Louisville miste hij namelijk al zeven wedstrijden met problemen aan dezelfde voet.

Men verwacht dat Parker rond het begin van het seizoen weer beschikbaar zal zijn, maar dat hij naar alle waarschijnlijkheid zowel het trainingskamp en mogelijk zelfs de eerste twee wedstrijden zal moeten missen.

Meer blessures bij de Jaguars

Vrijdag werd bekend dat Jacksonville Jaguars speler James Sample zijn rechter arm heeft gebroken. De safety die in de vierde ronde van de 2015 NFL Draft werd verkozen zal naar verwachting enige weken missen, maar hij zou klaar moeten zijn voor het nieuwe seizoen. Voor de Jaguars is het de tweede rookie die geblesseerd raakt tijdens OTA’s. Dante Fowler, de derde keuze in de NFL Draft, moest de eerste training van het seizoen al na een uur verlaten met een knieblessure en mist het hele seizoen.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen