NFL Update: Bulaga mist rest van seizoen, Young tekent bij Packers

Door

Cleveland Browns v Green Bay Packers

Een tegenslag voor de Green Bay Packers. Bryan Bulaga, die komend seizoen als left tackle had moeten acteren, heeft zijn kruisband afgescheurd en zal de rest van het seizoen moeten missen. Green Bay had tijdens het afgelopen offseason haar offensive line aangepast, Bulaga werd van rechts naar links verschoven terwijl tackle Marshall Newhouse van links naar rechts ging.

Nu zal er weer wat veranderd moeten worden, de kans is groot dat Marshall Newhouse de left tackle wordt en dat rookie David Bakhtiari de positie van Newhouse over neemt aan de rechterzijde. Een andere optie, Derek Sherrod, is nog niet beschikbaar. De first-round pick uit de 2011 draft kampt nog steeds met de naweeën van een gebroken been dat hij opliep in zijn eerste seizoen.

Vince Young naar Green Bay

Vince Young heeft een éénjarig contract getekend bij de Green Bay Packers. De 30-jarige quarterback kwam voor het laatst in actie in 2011 toen hij voor de Philadelphia Eagles speelde, vorig jaar tekende hij in eerste instantie een contract bij de Buffalo Bills maar daar werd hij al voor de start van het seizoen weggebonjourd.

In Green Bay zal hij de strijd aan gaan voor de back-up plek achter Aaron Rodgers, zijn concurrent is Graham Harrell die vorig jaar de positie al invulde. Daarnaast denken de Packers dat Young met zijn spel kan helpen in hun voorbereiding op het nieuwe seizoen waar ze in de eerste twee weken Colin Kaepernick (San Francisco 49ers) en Robert Griffin III (Washington Redskins) tegen komen.

Jones tekent bij in Miami

Nadat de Dolphins het afgelopen offseason veel versterkingen binnen hebben gehaald, hebben ze nu ook een van hun sterkhouders voor langere tijd vast gelegd. De 25-jarige safety Reshad Jones tekent voor vier jaar bij en gaat in die tijd zo’n 30 miljoen dollar binnen harken.

Jones was in 2010 de 163ste keuze in de NFL Draft (Vijfde ronde vanuit Georgia) en beleefde vorig jaar zijn doorbraak, hij had onder andere twee forced fumbles en vier intercepties gepaard met maar liefst 93 tackles.

Ook leuk om te lezen