NFL Rookie Report – Week 2

Door

Alabama v Mississippi

Na twee weken hebben we een betere indruk over hoe goed de rookies echt zijn. Jameis Winston verbeterde sterk ten opzichte van zijn optreden in de eerste week terwijl Vikings right tackle T.J. Clemmings moeite had in de run blocking. Hieronder de vijf beste rookies in de NFL Rookie Report – Week 2.

Vic Beasley

De Falcons zijn dit seizoen met twee overwinningen begonnen. De rol van Vic Beasley daarin kan je niet onderschatten. Hij was tegen de Giants verantwoordelijk voor drie belangrijke stops. Zijn snelheid en explosiviteit zijn een echte aanwinst voor de front seven van de Falcons.

Marcus Peters

Marcus Peters leidt de NFL in passes defended, een knappe stat met ongeveer 100 spelers op die positie. In week twee gooide Peyton Manning een interception die door Marcus Peters werd terug gelopen voor een touchdown, een aardige manier om jezelf te introduceren.

T.J. Yeldon

Quarterback Blake Bortles heeft een goede running back nodig zodat hij wat minder onder druk komt te staan. Met T.J. Yeldon lijkt het er op dat hij die running back gevonden heeft. Het wordt heel interessant om te zien hoe de running back die voorheen voor de Alabama Crimson Tide speelde zich gaat ontwikkelen.

Amari Cooper

De verwachtingen voor Amari Cooper zijn torenhoog. Eigenlijk zo hoog dat hij er niet aan kan voldoen. In week twee ving hij echter zeven ballen voor 109 yards en een touchdown. Als hij dat vast houdt dan wordt hij alsnog de verrassing van het jaar.

Henry Anderson

Henry Anderson is relatief onbekend. Het feit dat hij dus de meeste defensive stops heeft van alle defensive tackles komt dus voor velen als een verrassing. Zijn spel kan nog verbeteren, maar met zijn statistieken tot nu toe verdient hij een plek in de top vijf.

1 Reactie
  1. Jeroen 8 jaar ago

    Goed dat je DT Anderson ook in deze rookie top vijf zet. Veel aandacht gaan naar de winnende teams terwijl er bij de andere teams genoeg spelers rondlopen die alles geven maar totaal vergeten worden.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen