NFL 3-on-3: Wat is er mis met de Bears?

Door

Wild Card Playoffs - Kansas City Chiefs v Indianapolis Colts

Andrew Luck is één van de meest getalenteerde jonge quarterback in de NFL. Twee keer heeft hij nu de play-offs gehaald met de Indianapolis Colts en werd er verloren van de Baltimore Ravens en de New England Patriots. Wanneer gaan Luck en de Colts de volgende stap maken?
LB: De Colts zijn ongetwijfeld heel goed, maar ik heb vaak het idee dat het ook met hun divisie te maken heeft. Het reguliere seizoen is haast een cakewalk voor ze. In de play-offs ontmoeten ze dan de meer doorgewinterde ploegen als bijvoorbeeld de Ravens of de Pats. Ik denk dat ze dit jaar weer hetzelfde lot hebben: divisie winnen en vervolgens in de divisional ronde eruit tegen de Patriots of de Broncos.
CvD: Andrew Luck en de Colts lijken steeds beter te worden. Met de Patriots en Broncos zijn de Colts duidelijk de favoriet in de AFC. Het thuisvoordeel kan hierbij zeer belangrijk zijn voor de kansen van de Colts. Daarom is het zondagavond een belangrijke wedstrijd in Indianapolis. Een zege voor Luck geeft ze een goede kans op thuisvoordeel in een mogelijke play-offwedstrijd tegen de Patriots.
SB: De ontbrekende schakel om echt door te stoten is een gebrek aan ervaring. En die kan je alleen maar opdoen doen veel vlieguren te maken. Tenzij een ploeg zo dominant is, met zulke voortreffelijke spelers. Dan is ervaring minder van belang. Maar de Colts komen eraan. Als ze deze lijn doortrekken dan zie ik ze binnen enkele jaren wel doorstoten naar een plek in de Super Bowl.

3 Reacties
 1. Marc Derix 8 jaar ago

  Een coaching change bij de Bears? Waarom zouden Emery en Phillips nu wél de juiste keuze maken. Trestman (en die wil ik niet verdedigen) had o.a. niks te zeggen in welke assistenten er werden aangenomen. Trestman gaf Cutler niet dat megacontract. Maar toegegeven, Trestman’s Toolbox of Concepts lijkt leeg te zijn.

  Voor de oorzaak van de problemen bij de Bears moet je het hoger in de boom zoeken.

 2. Jasper 8 jaar ago

  TIJD VOOR REX RYAN IN CHI-TOWN!

  • Marc Derix 8 jaar ago

   En dan weer een defense minded coach, net nu de offense in potentie op orde is? Daarnaast zie ik het gewoon niet gebeuren. Al denk ik wel dat de Bears een uitgesproken coach kunnen gebruiken, en niet iemand die alleen maar ‘compliant’ is.

   Ben er langzaam aan steeds meer van overtuigd dat de coach die we hadden moeten hebben, nu coacht in Arizona.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen