Tom Brady

NFL 3-on-3: Trade Deadline & Midseason Awards

Door

3. SUPER BOWL LII

Welke teams spelen er tijdens Super Bowl LII in US Bank Stadium om de Lombardi Trophy?

MD: Voor de NFC worden dat de Philadelphia Eagles. Alleen de Seahawks of Rams zie ik in de NFC nog als serieuze uitdagers, maar ik denk dat de Eagles te sterk zullen blijken, en zij zullen dan ook de George Halas Trophy in ontvangst mogen nemen. Ik kijk wel uit naar een eventuele confrontatie tussen Wentz en Goff in de NFC Title Game.

De AFC zal vertegenwoordigd worden door de Kansas City Chiefs. Alex Smith speelt als een bezetene dit jaar en Kareem Hunt kan maar niet stoppen met rennen. al met al gewoon erg solide. Daarvoor zullen ze in de AFC Title Game nog wel eerst af moeten rekenen met de Steelers. De matige defense van de Patriots houdt ze in mijn ogen uit deze discussie. Vijf ringen is eigenlijk ook wel genoeg. Ik ben alleen bang dat het daar niet bij blijft…

MvD: Op basis van de eerste seizoenshelft, gaan de Seahawks en de Patriots weer voor een rematch. De Patriots zullen zich, wellicht met de nodige moeite plaatsen voor de play-offs, maar zijn daarin altijd ijzersterk. De Seahawks gaan, na het versterken van de offensive line, door richting de top van de NFC.

US Bank Stadium

LD: De aanwezigheid van de Eagles in Super Bowl LII is een no-brainer. Stabiel sterk, weinig misstappen en een sterke QB. Alleen nog hopen dat iedereen fit blijft.

De AFC leek naar de Chiefs te gaan, maar inmiddels zijn de Steelers en Patriots ook weer bij de les. Bij de Steelers heb ik het gevoel niet zo. Big Ben wordt vooral Old Ben en dat lijkt me niet bevorderlijk voor de SB-kansen. De Patriots zijn de same old Patriots. Als de Chiefs de recente tegenslagen te boven kunnen komen geef ik aan hen de voorkeur boven New England.

Superbowl LII: Eagles vs. Chiefs. Twee maanden geleden zou je voor gek zijn verklaard.

Ook leuk om te lezen