NFL 3-on-3: Halen de Nederlanders de NFL?

Door

Atlanta Falcons v Carolina Panthers
Afgelopen seizoen wonnen de Carolina Panthers de NFC South met een losing record. Is er een team wat zich zo verbeterd heeft de afgelopen weken dat de winnaar van de divisie komend seizoen wel een winning record heeft? En wie gaat dit worden?

MvD: Ik gok dat opnieuw de Carolina Panthers de NFC South gaan winnen, maar dit keer wel met een winning record. Van de vier teams zijn de Panthers nog altijd de favoriet dit jaar. De New Orleans Saints lijken een andere weg ingeslagen te zijn, de Buccaneers hebben een nieuwe quarterback en de Falcons hebben een rookie coach. Toch denk ik dat de NFC South dit seizoen niet zo’n aanfluiting wordt als afgelopen jaar.

MF: De New Orleans Saints hebben alles behalve de Superdome te koop gezet en die zijn weer een paar jaar bezig om het team weer op te bouwen. De Buccaneers gaan met Jameis Winston geen succes boeken en ook de Falcons heb ik niet veel vertrouwen in na een matige draft. Het worden dus gewoon de Panthers, dit keer waarschijnlijk wel met een winning record.

KJtV: Alle teams zitten nog steeds met gaten op huns spelersroosters. De Saints en Falcons hebben aardig van zich laten horen tijdens free agency, maar de Bucs deden het ’t best op de draft. Toch is de NFC South over de gehele linie nog steeds geen divisie om enthousiast over te worden. De Saints namen afscheid van Jimmy Graham, maar kozen tijdens de draft geen enkele tight end of receiver. De Panthers hebben een fijne quarterback (Cam Newton), maar hadden een dramatische draft. Ik denk dat de Bucs er het meest sterker op zijn geworden, maar dat de Falcons op dit moment de beste papieren hebben voor een winning record.

1 Reactie
  1. Eric 6 jaar ago

    Falcons een matige draft!?!? Die hebben waarschijnlijk een van de beste drafts van de nfl gehad dit jaar.. Mocht het ze lukken om Mathis te signen maken ze zeker een goede kans om de NFC south te winnen, zeker met het programma van dit jaar..

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen