NBA Update: Zieke acties Aaron Gordon, Marc Gasol oefent met driepunters

Door

Aaron Gordon

In de gewonnen wedstrijd tegen de Miami Heat dinsdagavond maakte Aaron Gorden een stel zeer spectaculaire acties. De jonge forward van Orlando Magic liet met een acrobatische achterwaartse lay-up en een prachtige alley-oop zien waar hij tot in staat is met zijn atletische vermogen. NBA fans gaan genieten van Gordon, de vierde pick in Draft van 2014, die in zijn eerste jaar nauwelijks aan spelen kwam door blessures.

Marc Gasol wordt schutter
De driepunter begint één van de meest belangrijke elementen in de NBA te worden. Het creëren van ruimte door de dreiging van driepunters is zeer populair en elke ploeg lijkt zoveel mogelijk scherpschutters te verzamelen. En nu wordt er zelfs van big men gevraagd of ze driepunters gaan schieten. Voor Marc Gasol, center bij de Memphis Grizzlies, lijkt dat geen probleem te zijn. Op de open training van de Grizzlies maakte de Spaanse reus 19 van de 25 driepunters.

Marc Gasol Rains Down Threes at #GrizzOpenPracticeICYMI: Marc Gasol knocks down 19 three-pointers (76% from 3) at yesterday’s #GrizzOpenPractice! #MarcGasolOfMemphis gets buckets! Don’t miss his celebration at the end! >

Posted by Memphis Grizzlies on woensdag 14 oktober 2015

Wanprestatie Clippers tegen Hornets
De Clippers hebben een modderfiguur geslagen tijdens de tweede wedstrijd in China. Zondag versloegen de Hornets de Clippers ook al vrij simpel, maar nu was het verschil wel heel erg groot: 113-71. De Clippers raakten een beroerde 35,9% van hun schotpogingen, en slechts vier van de 23 pogingen vanachter de driepuntlijn gingen er in. Het derde kwart was het absolute dieptepunt, de Clippers scoorden daarin een miezerige acht punten.

Westbrook disst fan in Q&A

Gisteren gaf Russell Westbrook zijn fans de kans om hem vragen te stellen op reddit.com/r/AmA. De OKC Thunder-point guard praatte over Taylor Swift, eten, mode, en deed ook aan een potje trash-talk met een Thunder-fan:

Westbrook_ama.0.0

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees hier de volledige Q&A van Russell Westbrook

Uitslagen wedstrijden 14 oktober:
San Antonio Spurs @ Atlanta Hawks: 86-100
Detroit Pistons @ Chicago Bulls: 114-91
Boston Celtics @ Brooklyn Nets: 109-105
Toronto Raptors @ Minnesota Timberwolves: 89-87
Charlotte Hornets @ Los Angeles Clippers: 113-71

Ook leuk om te lezen