NBA Update: Miami overweegt Beasley en Evans zonder baard

Door

Orlando Magic v Phoenix SunsMichael Beasley werd vorige week – met zeven miljoen dollar zakgeld – de laan uitgestuurd door de Phoenix Suns nadat hij voor de zoveelste keer was betrapt met marihuana op zak. We meldden toen al dat Miami waarschijnlijk de enige plek zou zijn waar Beasley terecht kan en de Heat schijnt hem nu inderdaad in het vizier te hebben.

Beasley, die een teleurstellend seizoen in Phoenix achter de rug heeft, zou een terugkeer naar Miami wel zien zitten en volgens bronnen van Yahoo Sports zijn een aantal belangrijke Heat spelers ook voorstander van het contracteren van Beasley. De 24-jarige forward werd in 2008 door de Miami Heat als tweede gedraft en zou dus nu weer op het oude nest terug kunnen keren.

De baard van Reggie Evans

Het is even wennen, Reggie Evans zonder gezichtsbeharing. De power forward van de Brooklyn Nets plaatste een selfie waarop te zien is dat hij zijn baard heeft afgeschoren.


Hij lijkt er zelf direct spijt van te hebben, getuige de tweet die volgde op bovenstaande instagram post.

 

DeAndre Liggins gooit met Xbox

We schreven gisteren al dat de Thunder hun guard DeAndre Liggins ontslagen hebben in verband met een aanklacht van huiselijk geweld. Vandaag kwamen de details van de mishandeling van Liggins’ vriendin naar buiten en dat maakt de beslissing van de Thunder volkomen begrijpelijk.

De 24-jarige Liggins sleepte vriendinlief aan haar haren door de kamer, trapte een deur in, sloeg in op haar hoofd en smeet vervolgens zijn Xbox in haar gezicht. Dat alles terwijl hun tweejarige zoontje toekeek. De details zijn hier te lezen.

Eurobasket

Er zijn gisteren weer zes wedstrijden gespeeld in EuroBasket 2013. Het Italië van Luigi Datome blijft domineren en Spanje heeft Tsjechië verpulverd. Hieronder de uitslagen van zaterdag 7 september.

Poule C
Spanje – Tsjechië 60-39
Kroatië – Polen 74-70
Georgië – Slovenië 68-72

Poule D
Rusland – Zweden 62-81
Italië – Finland 62-44
Turkije – Griekenland 61-84

Ook leuk om te lezen