NBA Update: Haslem terug, LBJ nieuwe GM, Smart in USA

Door

Indiana Pacers v Boston Celtics

Nu Wade en Bosh beide hebben toegezegd in Miami te blijven, heeft Udonis Haslem ook aangegeven Miami trouw te blijven. De 34-jarige Haslem, die zijn hele carrière al in Miami speelt, tekent een tweejarig contract ter waarde van $5,6 miljoen.

Haslem en Wade zijn de enige spelers die alle drie de kampioenschappen van Miami hebben meegemaakt. Vorig seizoen speelde Haslem 46 seizoenswedstrijden. Daarin behaalde hij een gemiddelde van 3,8 punten en 3,8 rebounds per wedstrijd. Dat is een stuk lager dan zijn carrièregemiddelde. Deze ligt op 8,6 punten en 7,5 wedstrijden. Dit allemaal in 715 wedstrijden voor de Heat.

LBJ’s macht
Gisteren kwam naar buiten dat de Cleveland Cavaliers Andrew Wiggins willen ruilen voor Kevin Love. Een paar uur later werd bekend dat dit het werk was van LeBron James. Verschillende bronnen melden dat LBJ gesproken heeft met Love en zijn wens heeft uitgesproken om samen met Love in Cleveland te spelen.

ESPN meldt vrijdagnacht dat niet alleen Wiggins is aangeboden als ruilmiddel. Ook Anthony Bennett zal in de onderhandeling betrokken worden. Zelfs zijn de Cavaliers bereid hun eerste ronde pick voor de 2015 NBA draft te gebruiken als Bennett en Wiggins niet genoeg zijn.

Smart en McDermott in USA-team
Alhoewel ze beide nog geen officiële wedstrijd hebben gespeeld in de NBA zijn Marcus Smart (Boston Celtics) en Doug McDermott (Chicago Bulls) zijn ze door hun prestaties in de Summer League geselecteerd voor de trainingskamp van het Amerikaanse team. die in voorbereiding zijn voor het wereldkampioenschap in Spanje.

Het is een uitgelezen kans voor coach Krzyzewski om de toekomstige sterren te evalueren. Naast Smart en McDermott zijn ook Victor Oladipo, Tobias Harris en Mason Plumlee uitgenodigd. Rookie of the Year Michael Carter-Williams was ook uitgenodigd, maar door een operatie aan zijn schouder moest hij jammer genoeg afmelden.

Howard naar Knicks
Dat Tim Howard goed met zijn handen is, was tijdens het WK voetbal wel duidelijk. Nu de NY Knicks opzoek zijn naar een nieuwe aanwinst na het vertrek van Tyson Chandler, biedt Tim Howard zich aan in New York.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen