NBA onthult Kerstmis outfit

Door

christmas-day-jersey-2015-laydown-horizontal

Het is pas eind oktober, maar toch kunnen we reikhalzend uitkijken naar aankomende kerst. Terwijl het vlees lekker ligt te bakken op het gourmetstel, voetbalminnend Nederland verlangt naar boxing day op tweede kerstdag en alle amateurzangers rustig mee blèren met de Top 2000, kan de basketballiefhebber zijn hart op halen met vijf geweldige wedstrijden uit de NBA.

De National Basketball Association onthulde vandaag de speciale Kerstmis outfit. De tien teams worden, zoals gewoonlijk, gekleed door kledingmerk Adidas en sokkenmerk Stance. De jerseys zullen de primaire kleur van het team krijgen en de tekst zal op “holiday-achtige” wijze, zoals de NBA het zelf verwoord, op het shirt geborduurd worden.

De sokken hebben de kleuren van de Amerikaanse kerstgedachte, namelijk rood en groen. Menig Amerikaan zal ze deze kerst dan ook aan de open haard hebben hangen. De schoenen zijn ook een ontwerp van Adidas, maar maakt geen onderdeel uit van het Kerstmis outfit van de NBA-sterren. Deze kerstcollectie is een must-have voor elke jerseycollector. Daar kunnen we het in ieder geval over eens zijn.

Programma tijdens Kerstmis:
New Orleans Pelicans – Miami Heat
Chicago Bulls – Oklahoma City Thunder
Golden State Warriors – Cleveland Cavaliers
San Antonio Spurs – Houston Rockets
Los Angeles Clippers – Los Angeles Lakers

Foto: NBA.com

Ook leuk om te lezen