Celtics twee weken zonder KG

Door

De Boston Celtics moeten het de komende twee weken stellen zonder Kevin Garnett. De forward liep woensdagavond in het verloren duel met Detroit Pistons een verrekking in de rechter kuit op.

Meteen na de wedstrijd werd er gedacht aan een oude knieblessure, maar dat nieuws werd donderdag ontkracht door Danny Ainge, de technisch directeur van de Celtics. ,,De blessure zit net onder de gevreesde knie. Dat het niet wederom een blessure aan de knie is heeft voor veel opluchting gezorgd bij ons.”

Naast de afwezigheid van Garnett moeten de Celtics het de komende tijd ook zonder de geblesseerden Rajon Rondo (enkel) en Delonte West (pols) stellen. ,,Het wordt een opgave voor Doc Rivers om er nu voor te zorgen dat spelers als Paul Pierce en Ray Allen niet oververmoeid raken. Het wordt lastig voor het team om de vorm van de laatste weken vast te houden zonder Kevin en Rajon. Toch denk ik dat dit ook nieuwe mogelijkheden biedt. De reservespelers zullen nu voor langere tijd hun kwaliteiten kunnen tonen aan het grote publiek,” aldus Ainge.

Foto: nl.wikipedia.org

Ook leuk om te lezen