NBA Update: Bennett keert huiswaarts, Pierce over Kobe

Door

pierce kobe

De trainingskampen zijn officieel begonnen in de NBA. Het seizoen 2015/2016 is eindelijk gestart! Ondertussen lijkt Anthony Bennett een nieuw team gevonden te hebben en deelt Paul Pierce een tikje uit aan generatiegenoot Kobe Bryant.

Bennett keert huiswaarts
Vorige week kochten de Minnesota Timberwolves het contract van Anthony Bennett uit. De eerste pick in de 2013 NBA Draft had daar zelf om gevraagd om zijn toekomst in eigen handen te houden. Slechts enkele dagen later heeft de forward al een nieuw team. De Toronto Raptors willen Bennett namelijk een nieuwe kans geven om zijn carrière op de rails te krijgen.

Daarmee keert Bennett huiswaarts aangezien de Canadees zijn roots heeft in Toronto. Het geeft hem mogelijk een boost aan zelfvertrouwen, noodzakelijk om zijn carrière nieuw leven in te blazen. Bennett tekende een eenjarig contract bij de Raptors, voor het veteran minimum. Bij de Wolves liet Bennett vorig seizoen gemiddeld 5,2 punten en 3,8 rebounds noteren in 57 wedstrijden.

There’s No Place Like Home @raptors 🍁#WeTheNorth

Een foto die is geplaatst door Anthony B 🚶💬 (@ab3nnett) op

Pierce over Kobe
Paul Pierce hangt zijn basketbalschoenen aan de haak als de LA Clippers dit seizoen de titel pakken. Duidelijke taal van de ondertussen 37-jarige wing, die zich onsterfelijk maakte door de Boston Celtics in 2008 de titel te bezorgen. The Truth voelt zich stilaan oud en weet dat Kobe Bryant in dezelfde situatie verkeert. Pierce had dan ook het nodige ‘advies’ voor The Black Mamba:

Met andere woorden: Pierce hoopt dat Bryant een minder prominente rol aanvaardt, maar hij is er helemaal niet zeker van dat die dat ook gaat accepteren. Misschien eens luisteren naar het advies van een generatiegenoot, Kobe?

Melo is ‘back’
Carmelo Anthony is terug helemaal fit. Na een lange revelidatieperiode, die in februari begon door een operatie aan zijn knie.

“Ik ben terug, ik ben er. Ik voel me weer de oude. Mentaal en fysiek voel ik me top. Ik heb lang op dit moment gewacht. Het was een lange zomer, die eigenlijk al in februari begon. Ik kijk ernaar uit om terug aan de slag te gaan. Ik ben tevreden met ons offseason. We gingen niet achter een ster en de spelers die we haalden, intrigeren me. Ik ben excited over wat er staat te gebeuren.” – Melo in een interview met de New York Post.

Ander nieuws:

  • Mike Miller is een free agent. De veteraan bereikte een akkoord met de Portland Trail Blazers omtrent een buyout van zijn contract. Volgens de geruchten zouden de Denver Nuggets interesse hebben in Miller, die vorig seizoen in Cleveland speelde.

Foto: Twitter

Ook leuk om te lezen