Pacers komen terug in tweede helft en verslaan Heat

Miami Heat  v Indiana PacersDe eerst ronde is voor de Indiana Pacers. Roy Hibbert scoorde 24 punten op slechts vijftien schoten en de Pacers maakten tegen de Miami Heat een achterstand van zeven punten bij rust goed voor een 90-84 overwinning. De titelverdediger openende het eerste kwart met 30 punten, maar de defense van de Pacers liet in de resterende 36 minuten slechts 54 punten toe. LeBron James scoorde zeventien punten en pakte veertien rebounds.

Het duel tussen James en Paul George was interessant. James hield George in de eerste helft en een paar minuten in het derde kwart op 0-uit-4 van het veld met drie keer balverlies. Nadat James zijn derde fout oppikte namen Dwyane Wade en Ray Allen het stokje van James over. George scoorde tegen het duo vijftien van zijn zeventien punten (4-uit-7 FG). George hield verdedigend, voor zover dat kan, James in toom. De viervoudig MVP scoorde slechts drie punten in de tweede helft en schoot 1-uit-6 van het veld.

Tip-Off
Kobe Bryant kwam in zijn tweede wedstrijd voor de Los Angeles Lakers beter voor de dag. The Black Mamba scoorde 20 punten, maar hij kon niet voorkomen dat de Phoenix Suns met de 114-108 overwinning aan de haal gingen. Goran Dragic scoorde 31 punten voor de Suns waar de Morris Twins wederom sterk speelden vanaf de bank. Markieff en Marcus waren goed voor 37 punten, elf rebounds en 16-uit-23 van het veld.

Three Point Play

• Deron Williams keerde terug binnen de lijnen voor de Brooklyn Nets en leidde zijn ploeg naar een 104-96 overwinning op de Boston Celtics. D-Will scoorde 25 punten, pakte drie rebounds en deelde zeven assists uit. Het was voor Kevin Garnett en Paul Pierce de eerste wedstrijd tegen hun oude ploeg.
  • De Oklahoma City Thunder boekten de elfde overwinning in de laatste twaalf wedstrijden door de Atlanta Hawks met 101-92 te verslaan. Kevin Durant scoorde 30 punten en pakte tien rebounds voor de Thunder. Kyle Korver van de Hawks verlengde zijn streak van rake driepunters naar 91 wedstrijden. En dat allemaal omdat hij een dag in de oceaan doorbracht. Lees hier zijn verhaal.
  • Dit is de Kyrie Irving die Cleveland graag wilt zien. De spelverdeler scoorde 37 punten en deelde elf assists uit in de 109-94 overwinning op de New York Knicks.