George leidt ongeslagen Pacers langs Pistons

Indiana Pacers v New Orleans PelicansEr staat geen maat op Paul George. De lijstaanvoerder in de SportAmerika MVP-race was goed voor 31 punten, tien rebounds, vier assists en vier steals en leidde de Indiana Pacers naar een 99-91 overwinning op de Detroit Pistons. De ploeg van coach Frank Vogel is nog altijd ongeslagen (4-0), terwijl ze vorig jaar zes van de eerste negen wedstrijden verloren.

The Most Improved Player van afgelopen seizoen lijkt zijn spel wederom een niveau hoger te hebben gebracht. George scoort na vier wedstrijden gemiddeld 27 punten, pakt 8.8 rebounds, deelt 4.3 assists uit met 2.3 steals en schiet .529 procent (37-uit-70) van het veld. Natuurlijk kon een dunk niet ontbreken in The Motor City.

819933224

Tip-Off
Fans van de New York Knicks zullen een kater hebben overgehouden van de wedstrijd tegen de Charlotte Bobcats. Eerst zagen ze halverwege het eerste kwart center Tyson Chandler naar de kleedkamer strompelen met een knieblessure, vervolgens gingen de bezoekers er met de 102-97 overwinning aan de haal aan de hand van Kemba Walker (25 punten).

Three Point Play

• Het was LeBron James en niet de Miami Heat tegen de Toronto Raptors. De viervoudig MVP scoorde 35 punten, pakte acht rebounds en deelde acht assists uit in de 104-95 overwinning. James behaalde bovendien een mijlpaal door voor de 500e wedstrijd op een rij in de dubbele cijfers te scoren.

819938589

• De Phoenix Suns scoorden 28 punten in de laatste zes minuten van het derde kwart, vochten zich daarmee terug in de wedstrijd en uiteindelijk een 104-98 overwinning op de New Orleans Pelicans. Eric Bledsoe scoorde 25 punten en Gerald Green (die niet kon overtuigen bij de Pacers) evenaarde zijn record met zes rake driepunters.
  • MONTA BALL! Ellis scoorde 30 punten en deelde negen assists uit voor de Dallas Mavericks in de 123-104 overwinning op de Los Angeles Lakers. De razendsnelle guard schoot 11-uit-14 van het veld. Hoezo ik neem alleen maar slechte schoten?