Trail Blazers verslaan Pacers ondanks 43 punten George

Indiana Pacers v Portland Trail BlazersLaMarcus Aldrigde en Damian Lillard combineerden voor 54 punten en de Portland Trail Blazers brachten de Indiana Pacers pas de tweede nederlaag van het seizoen toe: 106-102 overwinning. De wedstrijd in Portland had veel weg van een play-off atmosfeer. De thuisploeg nam in het vierde kwart de voorsprong, maar telkens was daar Paul George (43 punten) die de Pacers terug in de wedstrijd bracht met een driepunter (zeven totaal).

“Zij hebben een goed team, maar wij zijn ook een goed team”, concludeerde Lillard na afloop. “We wilden dat deze avond bewijzen ” De Trail Blazers genieten nu een 15-3 record en de beste start sinds het seizoen 1998-1999.

Tip-Off
Geen Anthony Davis en geen Derrick Rose in het duel tussen de New Orleans Pelicans en de Chicago Bulls. Toch zal men deze wedstrijd niet snel vergeten. Jrue Holiday maakte de winnende layup en de Pelicans versloegen de Bulls met 131-128 na drie verlengingen. Ryan Anderson was goed voor 36 punten.

Holiday’s game winner:

Holiday forceerde eerder ook al een verlenging:

Three Point Play

• Over game winners gesproken. Tim Duncan besliste de wedstrijd tegen de Atlanta Hawks in het voordeel van de San Antonio Spurs met zijn score in de laatste seconde.

825362034

• James Harden scoorde 37 punten, maar het was niet genoeg voor de Houston Rockets om de Utah Jazz te verslaan. Gordon Hayward kende geen problemen met zijn schot en maakte zeventien van zijn 29 punten in het eerste kwart.
  • De Jazz hebben nu meer overwinningen dan de New York Knicks. Laat dat even bezinken.

Stat of the Night
Tim Duncan: 35 MIN, 23 PT, 21 REB, 2 ASS, 1 STL, 2 BLK, 10-15 FG, 3-4 FT + Game Winner.