NBA Recap (119): Rockets verrassen Lakers na comeback

NBA Recap, een rubriek op Sport Amerika, waarin we verslag doen van de gespeelde wedstrijden in de NBA. Welke spelers vielen er op en welke spelers vielen er door de mand, uiteraard met een videosamenvatting van de wedstrijd. Hierbij Editie 119.

Los Angeles Lakers at Houston Rockets 104-107

De Los Angeles Lakers leken op een degelijke zege af te stevenen op bezoek bij de Houston Rockets, maar kwamen uiteindelijk van een koude kermis thuis. De Rockets zorgden met een 12-0 run aan het einde van het vierde kwart ervoor dat de negen punten achterstand eenvoudig weggewerkt kon worden.

Goran Dragic scoorde tien punten in het laatste kwart en was mede verantwoordelijk voor deze comeback.

Kobe Bryant, voor het eerst zonder zijn speciale beschermende bril, was bij de Lakers goed voor 27 punten.

Los Angeles Clippers at Indiana Pacers 89-102

Leandro Barbosa maakte dinsdag zijn debuut voor de Indiana Pacers in het thuisduel tegen de Los Angeles Clippers.

De guard kon terugkijken op een goed debuut: Barbosa scoorde 12 punten in 18 speelminuten. Indiana’s local-kid George Hill liet 15 punten noteren.

Mede dankzij de inbreng van beide heren wonnen de Pacers in eigen huis met 102-89 van de Los Angeles Clippers.

Memphis Grizzlies at Sacramento Kings 110-119

De Sacramento Kings versloegen de Memphis Grizzlies met 119-110 en dat betekende dat de ploeg voor de derde wedstrijd ongeslagen bleef.

Marcus Thornton en DeMarcus Cousins waren de leiders dinsdag met 31 en 23 punten.

Milwaukee Bucks at Portland Trail Blazers 116-87

Terwijl de fans van de Golden State Warriors nog woedend zijn om de trade, zijn ze in Milwaukee enorm in hun nopjes met de komst van Monta Ellis.

In de 116-87 zege op de Portland Trail Blazers was Ellis goed voor 14 punten. ,,Dit is een lekker team om samen mee te spelen,” erkende hij direct na afloop.

Bij de Bucks, die hun zesde overwinning op rij boekten, scoorden Brandon Jennings en Mike Dunleavy beiden elk 17 punten.