NBA Recap (118): Knicks zetten winning streak voort

Door

NBA Recap, een rubriek op Sport Amerika, waarin we verslag doen van de gespeelde wedstrijden in de NBA. Welke spelers vielen er op en welke spelers vielen er door de mand, uiteraard met een videosamenvatting van de wedstrijd. Hierbij Editie 118.

Toronto Raptors at New York Knicks 87-106

Wat nou crisis in New York? Sinds het moment dat assistent-coach Mike Woodson het stokje overnam van Mike D’Antoni zijn de Knicks nog ongeslagen. Dinsdag moesten de Toronto Raptors er met 106-87 aan geloven.

Jeremy Lin (18 punten en 10 assists) en Amar’e Stoudemire (22 punten en 12 rebounds) hadden beiden een double double, terwijl Carmelo Anthony en Tyson Chandler elk 17 punten scoorden.

Phoenix Suns at Miami Heat 95-99

De Miami Heat lijken onverslaanbaar in eigen huis. Dinsdagnacht won de ploeg van coach Erik Spoelstra voor de veertiende keer op rij in eigen huis.

De Phoenix Suns leken die status te doorbreken, door in het vierde kwart een voorsprong van tien punten te nemen. Uiteindelijk gaf de thuisploeg gas bij en kwam het allemaal nog goed.

Chris Bosh was de grote man met 29 punten.

Oklahoma City Thunder – Utah Jazz 90-97

De Utah Jazz boekten in eigen huis een knappe overwinning tegen de lijstaanvoerder van de Western Conference: de Oklahoma City Thunder.

De Jazz bleken met 97-90 te sterk en dat kwam mede doordat zes spelers in de dubbele cijfers kwamen. Paul Millsap scoorde met 20 de meeste punten voor de thuisploeg, die voor de vierde keer op rij wist te winnen.

Ook leuk om te lezen