NBA Plays-off: Uitslag 2e ronde Rik Smits Behind The Back

Door

In totaal 64 plays verspreid over vier divisies. In de komende weken gaat SportAmerika op zoek naar de beste play van het seizoen 2012-2013. Jij bepaalt uiteindelijk wie er doorgaat naar de volgende ronde. Stem nu en laat horen waarom jij vindt dat juist deze play naar de volgende ronde moet. De eerste editie van de SportAm Plays-off. Vandaag: uitslagen tweede ronde in de Rik Smits Behind The Back Division.

Vanmiddag beginnen we met de laatste acht match-ups van de SportAm Plays-off. Houd deze site en sociale media in de gaten voor de Sweet Sixteen!

Vince derde ronde

 

 

 

 

 

 

 

 

#1 Westbrook vs. Golden State Warriors (Won 1e ronde met 78% tegen 22%)

Het hoogstandje van de Westbrook geeft precies weer wat de OKC Thunder deze play-offs te kort kwamen: intensiteit. Het is duidelijk hoeveel Westbrook invloed heeft op de persoonlijkheid van zijn team. 

#4 Anderson ‘Birdman’ blok (Won 1e ronde met 76% tegen 24%)

En alweer een afgetekende overwinning voor ‘Burdman, Burdman!’ Kan deze play zijn blakende vorm meenemen tegen de nummer één van de Rik Smits Behind the Back divisie?

—–

#3 Darren Collison crazy driepunter (Won 1e ronde met 67% tegen 33%)

En dat was het dan voor Durant. Na de play-offs is hij nu ook helemaal uitgeschakeld in de plays-off. Darren Collison, die niet eens meedeed aan de play-offs, kreeg toch wat meer stemmen voor zijn te gekke driepunter.

vs.

#2 Griffin blokt D-Will (Won 1e ronde met 76% tegen 24%)

Na twee rondes van upsets ging het blok van Bledsoe op Wade dan toch onderuit. Tegen een beter blok, dat is waar. Zelfs Blokken met Ben Crabbé is niet zo goed.

De eerste ronde zit erop! Morgen gaat de tweede ronde van start. De volgende ronde van de Rik Smits Behind The Back Division vindt volgende week plaats. Dus houdt de site in de gaten! Tot die tijd kun je alle plays en resultaten nog eens rustig terugkijken, dat kan hier.

Ook leuk om te lezen