NBA Highlight Reel: Kobe is back, rookie JAAAMMM!

Door

kobe

Elke ochtend maakt de NBA-redactie van SportAmerika naast de NBA recap, waarin de belangrijkste wedstrijd(en) worden besproken, een highlight reel van de mooiste momenten van de afgelopen nacht in het Amerikaanse basketball.

1. Kobe Bryant is BACK!
Er werd natuurlijk veel gesproken over de officiële comeback van Kobe Bryant. The Black Mamba vond tegen de Minnesota Timberwolves meteen zijn ritme en scoorde vijftien punten in de eerste helft. Kobe sloot uiteindelijk af 24 punten in een 112-111 nederlaag. Geen zege dus voor KB24 en zijn jonge garde, maar de The Maaaaaambaaaa is back!

Veel mooier dan zijn wederoptreden en 24 punten was Kobe’s T-shirt. Dat droeg hij ter ere van de zopas overleden Flip Saunders.

2. McCollum goes nuts
De grote man bij de Portland Trail Blazers was voor één keer niet Damian Lillard. Het was C.J. McCollum die de Blazers een 112-94 overwinning bezorgde tegen de New Orleans Pelicans. De shooting guard scoorde 22 punten in het eerste quarter (beter dan de achttien van de Pelicans) en zette uiteindelijk een career-high 37 punten op het bord. 

https://youtu.be/NLRLkYn3Jk0

3. Rookie JAMMMM!
De Miami Heat boekten een 104-94 overwinning tegen de Charlotte Hornets. Rookie Justise Winslow maakte slechts vijf punten, maar twee ervan mochten er absoluut wezen. Winslow zette drie (!) Hornets-spelers op een poster met een killer dunk! 

4. Kawhi zegt “NEE!” tegen Durant
Kawhi Leonard vocht een sterrenduel uit met Kevin Durant. Ondanks een career-high 32 punten moest Leonard zijn meerdere erkennen in de Thunder van KD. De Spurs-forward liet echter dé play van de wedstrijd noteren toen hij een jumper van Durant netjes blokte met zijn linkerhand, de bal recupereerde en een fastbreak begon. Beste verdediger in the game?

5. Swaggy P…
Geen commentaar!

Foto: Twitter

1 Reactie
  1. Ewout 7 jaar ago

    Erg fijn, deze recap + highlight reel!

    En verder: Let’s Go Heat!

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen