‘Murray op weg naar Philadelphia’

Door

DeMarco Murray

De Dallas Cowboys en runningback DeMarco Murray lijken afscheid van elkaar te gaan nemen. Murray’s contract liep twee dagen geleden af, maar volgens geruchten wilden de Cowboys er veel aan doen om hun runningback te behouden. Toch heeft het er alle schijn van dat Murray, die afgelopen seizoen met 1,845 rushing yards de leider was in de NFL, naar aartsrivaal Philadelphia gaat om daar vandaag een contract te ondertekenen.

Het is al een tijd duidelijk dat Philadelphia op zoek is naar een runningback. LeSean McCoy werd weggedaan naar Buffalo, Frank Gore zou in eerste instantie komen, maar bedacht zich en koos vervolgens voor Indianapolis, terwijl gisteren Ryan Mathews (ex-San Diego) op bezoek was om een mogelijke overeenkomst te bespreken.

Voor Murray zou een komst naar Philadelphia ook een hereniging betekenen met quarterback Sam Bradford. Bradford ging dinsdag middels een trade van St. Louis naar Philadelphia, en was bij de Oklahoma Sooners een team- en kamergenoot van DeMarco Murray.

Ondertussen blijven fans van de Jacksonville Jaguars hoop houden dat Murray vandaag zonder een overeenkomst Philadelphia verlaat:

UPDATE

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen