Morgen op deze plaats: SportAmerika The Magazine

Door

 

 

Makkers staakt uw wild geraas. De spanning op de redactieburelen loopt op, want als alles volgens plan verloopt, zal morgen (woensdag) op deze plaats en om deze tijd (15:00 uur) het eerste nummer verschijnen van SportAmerika The Magazine. Ja, je leest het goed. Een heus magazine in electronische vorm. Een Digital Magazine, zogezegd, of eMag. Geef ’t beestje maar een naam.

SportAmerika The Magazine zal in eerste instantie tweewekelijks verschijnen. Maar om volop gebruik te maken van het fenomeen Super Bowl, trappen we af met twee nummers in back-to-back weken. En dat voor de prijs van… Nul! Ja, je leest het goed. SportAmerika The Magazine is de eerste twee weken gratis en voor niks. En geen nood: op de reguliere computer blijft ons eMag gewoon gratis. Wil je ’t Magazine op je iPad, dan kun je ‘m voor een luttel bedrag uit de App Store plukken.

Goed, morgen verschijnt dus Nummer 1 (ijs en weder dienende, ja, je weet ’t tenslotte nooit). Daarin onder meer een uitgebreide voorbeschouwing op de Super Bowl, een reportage over de niet meer zo gehate Miami Heat, een verslag over de situatie in Boston, vier maanden na een van de grootste meltdowns in de geschiedenis van de Amerikaanse sport, en een analyse van de schijnbaar uitzichtloze situatie van Sid The Kid Crosby.

 

Bij wijze van opwarmertje hier al vast een paar screenshotjes:

 

 

3 Reacties
 1. guest 9 jaar ago

  waar kan ik het emag vinden voor de pc? 🙂

  • Darch 9 jaar ago

   Hier. Vanaf morgen.

 2. Gast 9 jaar ago

  Wordt dit wekelijks? Maandelijks? En wat is de bijdrage voor iPad lezers?

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen