Miami Dolphins bevestigen deelname aan HBO Hard Knocks

Door

“Hard Knocks is a hell of a show and it becomes must-see TV for football fans.” – The New York Post.

Weken werd er gespeculeerd over welk team dit jaar in de schijnwerpers van HBO ‘Hard Knocks’ zou komen te staan. Vandaag maakten de Miami Dolphins bekend dat zij dit jaar hun deuren zullen openen voor een zevende seizoen van de serie die al verschillende Emmy’s in de wacht sleepte.

Terwijl de Denver Broncos, Seattle Seahawks, Atlanta Falcons, Minnesota Vikings,Houston Texans en Washington Redskins publiekelijk kenbaar maakten dat NFL Films en HBO bij hen niet welkom waren stonden de Jacksonville Jaguars te springen om aandacht. De organisatoren van de reality serie bleven echter stug de andere kant op kijken in de hoop niet de Jaguars te hoeven kiezen, en die wens komt nu in vervulling.

Net als Jacksonville kan Miami de media aandacht goed gebruiken. Hard Knocks weet er altijd voor te zorgen dat er over teams gepraat wordt, en na onsuccesvolle pogingen om quarterback Peyton Manning en coach Jeff Fisher binnen te halen willen de Dolphins graag weer eens positief in de schijnwerpers staan.

Voor het eerst in de geschiedenis van de serie zal er gefilmd worden bij een team met een eerstejaars headcoach. Daarnaast zal ook de strijd tussen quarterbacks Matt Moore, David Garrard en rookie Ryan Tannehill voor de nodige intrige zorgen.

Een crew van 24 personen zal deze zomer meer dan 1.000 uur aan videomateriaal opnemen die door HBO gebruikt zullen worden in de serie.

De Miami Dolphins zullen hun training camp beginnen op 26 juli, en het zevende seizoen, dat bestaat uit vijf afleveringen, zal in premiere gaan op dinsdag 7 augustus.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen