2014 MLB All-Stars

Door

Kansas City Royals v Toronto Blue Jays

De All-Star rosters voor de komende MLB All-Star Game in Minnesota (15 juli) zijn bekend gemaakt. José Bautista van de Toronto Blue Jays ontving de meeste stemmen in de American League (5.85 miljoen), op de voet gevolgd door de 22-jarige Mike Trout van de Los Angeles Angels (5.56 miljoen).

Troy Tulowitzki van de Colorado Rockies kon op de meeste fan votes rekenen in de National League (5.35 miljoen). Chris Sale van de Chicago White Sox is de grootste snub, al kan hij nog via de Final Vote een All-Star worden. Jeff Samardzija is een National League All-Star, maar de kersverse pitcher van de Oakland Athletics mag volgens de regels van de MLB niet spelen omdat hij van league gewisseld is.

Line-up American League All-Stars

* Salvador Perez van de Kansas City Royals vervangt de geblesseerde Matt Wieters.

Line-up National League All-Stars

Geen plek in het outfield voor Giancarlo Stanton, maar de 24-jarige slugger van de Miami Marlins zal de rol van DH op zich nemen. Niet gek wanneer je een batting line van .308/.406/.566 hebt met 21 homeruns en 62 binnen geslagen punten.

Pitchers American League All-Stars

Pitchers National League All-Stars

Geen plek in de American League dus voor Chris Sale die dit seizoen dankzij een blessure slechts 87 1/3 innings gooide. Vreemd dat Clayton Kershaw van de Los Angeles Dodgers wel het roster haalde van de National League All-Stars, want net als Sale gooide de linkshandige ace van de Dodgers 87 1/3 innings.

Naamloos

(bron: Jeff Passan/Yahoo! Sports)

Reservespelers American League All-Stars

Reservespelers National League All-Stars

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen