Love is de laatste All-Star

Door

David Stern, voorzitter van de NBA, heeft Kevin Love gekozen als vervanger van Yao Ming voor de All-Star game. Love raakte naar eigen zeggen in shock van het nieuws toen zijn coach, Kurt Rambis, het vertelde: ,,Ik keek hem vol verbazing aan alsof ik het niet kon geloven. Ik keek rond om te controleren of ik niet in Punk’d zat en Ashton Kutcher elk moment kon opduiken.”

Toen hij eerder deze week buiten de boot viel, voor de All-Star game, waren veel mensen ontevreden. Love is de beste rebounder in de NBA met 15,5 rebounds per wedstrijd, daarnaast scoort hij 21,4 punten per wedstrijd en schiet hij ook nog eens 43,9 procent van zijn driepunters raak.

Dit is een combinatie van statistieken die nooit eerder voor kwam in de NBA. De reden waarom hij waarschijnlijk niet eerder deze week werd gekozen zijn de tegenvallende resultaten van zijn team.

De Timberwolves hebben slechts 11 wedstrijden gewonnen dit seizoen tegenover 37 verloren wedstrijden.

Het rebound monster was vorig jaar wel aanwezig bij de Rookie-Sophomore game als tweedee jaars. Toen droomde hij al van de echte All-Star game in Los Angeles, waar hij vandaan komt. Love over deze droom: ,,Ik weet nog dat ik vorig jaar met David Kahn, president van de Timberwolves, in het vliegtuig zat. Hij zei toen dat ik misschien wel ooit in de All-Star game zou spelen. Toen dacht ik bij mezelf hoe mooi het zou zijn als dat in L.A. was. Deze droom wordt nu gewoon werkelijkheid.”

Foto: deportes.orange.es

Ook leuk om te lezen