Lions verslaan Bears, Eagles winnen bij Packers

Detroit Lions v Chicago Bears

Nadat de Lions eerder dit seizoen op het eigen Ford Field de Bears al versloegen, deden ze dat vandaag in Chicago weer. Op Soldier Field namen ze met een 21-19 overwinning alvast een voorschot op de divisiewinst in de NFC North.

Jay Cutler keerde na een liesblessure terug bij de Bears, maar naarmate de wedstrijd vorderde werd hij steeds minder fit. In de laatste drive van het vierde kwart keerde zelfs backup Josh McCown terug under center. Hij leidde de Bears prompt naar de endzone voor een touchdown, maar de 2-point conversion die nodig was om een verlenging af te dwingen mislukte.

Third and long

• Nick Foles, backup van de Philadelphia Eagles, was ook Lambeau Field ‘hot’. Na zijn geweldige wedstrijd tegen de Oakland Raiders vorige week gooide hij in Green Bay tegen de Packers 228 yards en drie touchdowns voor een rating van 149.3.
  • Na twee moeilijke overwinningen op rij wonnen de Seattle Seahwaks weer eens overtuigend. De Atlanta Falcons stellen het hele seizoen al teleur en met de twintig punten die Seattle scoorde in het tweede kwart werd de wedstrijd al beslist.
  • Met een 17-0 voorsprong bij rust leek het voor de Baltimore Ravens een eenvoudige middag te worden. In het derde kwart kwamen de Cincinnati Bengals scherper de kleedkamer uit en kwamen terug tot 17-17. In de verlenging trokken de Ravens uiteindelijk aan het langste eind.