Lakers hard onderuit tijdens terugkeer Bryant

Door

 

In NBA Recap belichten we de belangrijkste wedstrijden in de league. Welke spelers vielen er op en welke spelers vielen er door de mand, uiteraard met een videosamenvatting van het duel.

Kobe Bryant keerde twee wedstrijden voor het einde van het reguliere seizoen terug bij de Los Angeles Lakers om ritme op te doen voor de playoffs. The Black Mamba scoorde 18 punten uit zeven op twaalf van het veld, maar kon niet voorkomen dat zijn ploeg hard onderuit ging tegen de San Antonio Spurs, 97-121. Tim Duncan scoorde 21 punten en pakte 8 rebounds en de Spurs bezitten nog altijd de eerste plaats in het westen.

Bryant droeg een zwarte sok over zijn linkerbeen inclusief een beschermende sleeve op de plek van de blessure. Spelers van de Spurs beweerden na afloop dat ze nog niet de oude Bryant hadden gezien, maar Bryant zelf was het daar niet mee eens. “Het duurde even, maar in de tweede helft had ik mijn ritme weer te pakken.” Manu Ginobili en Tony Parker scoorden beide 20 punten voor de Spurs die afgelopen dinsdag ook al te sterk waren voor LA (121-91).

Samenvatting LA Lakers at San Antonio Spurs

Overige uitslagen:

Boston Celtics at Atlanta Hawks 92-97

Memphis Grizzlies at Charlotte Bobcats 85-80

New York Knicks at Cleveland Cavaliers 90-98

Golden State Warriors at Dallas Mavericks 94-104

Oklahoma City Thunder at Sacramento Kings 103-92

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen