KFC wil Wade job aanbieden

Door

De bekende Amerikaanse fastfood-keten Kentucky Fried Chicken wil Miami Heat-ster Dwyane Wade een job aanbieden tijdens de lockout.

Op 30 juni had de ster van de Heat een aantal berichtjes gepost op Twitter die als grap bedoeld waren. KFC zagen de tweets en namen ze au sérieux.

“Any1 hiring?,” zette D Wade op zijn Twitter. “My strengths: work well with others..My weakness: I sometime get fatigue… I’m available for all bar and bat mitzvah and weddings..but my specialty is balloon animals.”

General manager van Kentucky Fried Chicken, John Cywinski, schreef op 11 juli een formele brief naar Wade. In de brief staat ook dat de superster bij de keten werkte voor dat hij in de NBA aan de slag ging. Als Wade zou werken bij KFC dan wil het 250 000 dollar schenken aan het goede doel.

Hieronder zien we een deel van de de formele brief:

Beste Dwyane Wade,

We zagen je recente tweet rond het zoeken van een nieuwe carrière met de lockout in gedachte. We zijn altijd op zoek naar mensen met uw kwalificaties – initiatief, teamwork en de mogelijkheid om snel ‘buckets’ (verwijzend naar een ‘bucket of chicken’ en het maken van punten in een basketbal wedstrijd) te vullen.

We vinden het altijd een eer dat we u een voormalige werknemer kunnen noemen. We zouden het heel graag hebben als je onze groep terug zou vervoegen om de World’s Best Chicken uit te delen, zoals je assists uitdeelt in een wedstrijd.

Ons aanbod: Kom in één van onze KFC drive-in’s serveren als een kapitein. Hoewel wij uw recente loon niet kunnen evenaren, willen we wel een mooie donatie maken in uw naam voor de Colonel’s Scholars (een goede doel organisatie die jongelui beurzen geeft voor universiteit). ‘How’s that for a slam dunk?’


 

 

Ook leuk om te lezen