Kevin Ollie blijft coach van Connecticut

Door

UConn v Saint Joseph's : Nieuwsfoto's

De afgelopen weken kon Kevin Ollie rekenen op veel belangstelling vanuit de NBA. De succescoach won in maart met Connecticut het NCAA Tournament. Deze prestatie zorgde ervoor dat Kevin Ollie aan de slag kon in de NBA. Maar hij blijft de Huskies trouw en zal op zeer korte termijn een nieuw vijf-jarig contract ondertekenen.

De afgelopen periode kreeg Ollie telefoontjes van de Los Angeles Lakers, New York Knicks en Cleveland Cavaliers. Zij waren benieuwd naar de toekomst plannen van Ollie. Al vrij snel werd duidelijk dat Ollie nog geen trek had in een NBA avontuur. De 41-jarige succescoach is van mening dat hij nog niet klaar is bij de UConn Huskies, en dat hij in de toekomst de Huskies naar nieuwe successen kan leidden.

Nieuw contract
Vorige week vertelde Ollie nog dat hij bereid was te luisteren naar geïnteresseerde NBA teams. Maar deze week werd duidelijk dat Ollie afziet van een overstap naar de NBA. Vandaag (woensdag) hoopt Ollie zijn nieuwe contract te kunnen ondertekenen. Bij de UConn Huskies gaat hij drie miljoen dollar per jaar verdienen. In de toekomst zullen we Ollie vast en zeker bij een NBA team zien coachen. Maar voorlopig ligt zijn toekomst bij de UConn Huskies.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen