Durant bezorgt OKC een 3-0 voorsprong op Rockets

Door

1recap1play

 

*De grote vraag voor deze wedstrijd was. Hoe gaat Oklahoma City Thunder het verlies van All-star point-guard Russell Westbrook opvangen. Het antwoord was Kevin Durant, Kevin Durant en nog meer Kevin Durant. Hij eindigde de wedstrijd met 41 punten en 14 rebounds. Of zoals Russell Westbrook het zelf zei:

Na een voorsprong van 26 punten vochten de Rockets zich in de tweede helft terug in de wedstrijd. Maar een gelukkige 3-punter van Durant en een gemist schot van Carlos Delfino zorgde uiteindeijk voor de 104 – 101 overwinning en een 3-0 voorsprong in de serie voor OKC. Bekijk hier de samenvatting.

* Kevin Durant deed zo’n beetje alles. Hij was point-guard, hij was top rebounder en natuurlijk topscorer allemaal om het verlies van Westbrook op te vangen. Hij kondigde aan OKC nog meer te willen dragen en hij is blijkbaar in staat dat ook te doen.

* Aan de andere kant was het vooral James Harden die met 30 punten en 6 assists zijn team terugbracht in de wedstrijd. Chandler Parsons (21 punten) en Fransisco Garcia (18 punten) waren ook goed bezig. Voor OKC zorgde Serge Ibaka (17 punten, 11 rebounds) en Reggie Jackson (14 punten) voor de extra punten.

* Patrick Beverly, de speler die verantwoordelijk was voor de blessure van Russell Westbrook kreeg een warm onthaal van Kendrick Perkins.

*

Ook leuk om te lezen