Justin Bieber MVP All-Star Celebrity Game

Door

Justin Bieber won eindelijk eens een trofee in Los Angeles. Het tienersterretje, die niets won tijdens de Grammys, werd verkozen tot meest waardevolle speler tijdens de NBA All-Star celebrity game. En dat terwijl hij voor het verliezende team speelde.

Bieber had acht punten, vier assists en twee rebounds voor het West team dat met 54-49 verloor van het East team. Scottie Pippen, die in de Hall of Fame zit, had zeventien punten voor het East team dat werd gecoached door mede Hall of Famer Magic Johnson.

Het enige verdedigende hoogtepunt kwam er toen Scottie Pippen een shot blockte van, jawel, Justin Bieber.

De verticaal minderbedeelde Bieber hield zich tijdens de wedstrijd vooral bezig met het optrekken van zijn shortje, dat tot ver onder zijn knieën ging. Toen hij voor de wedstrijd aan het stretchen was lukte het hem niet om zijn tenen aan te raken. Naast enkele verrassende moves zoals een dribbel achter de rug lukte de jonge zanger ook nog eens een driepunter te scoren.

Naast Bieber speelden ook AC Green, Jalen Rose, Rick Fox, acteur Zac Levi, Trey Songz, Romeo Miller en Bob Kardashian.

Het East team, gecoached door Bill Walton, had WNBA speelster Swin Cash, komieken Nick Cannon en Jason Sudeikis, rapper Common en zanger Michael Rapaport in combinatie met ex-spelers Mithc Richmond, Chris Mullin en Tamika Catchings.

Zie hier de samenvatting van de All-Star Celebrity Game:

Foto: udiciaryreport.com

Ook leuk om te lezen