MLB Podcast: Just A Bit Outside #4

Door


Episode 4: OPENING WEEK!


Week 1 in de Majors zit erop en wat is er veel gebeurd.

Deze week bespreken Jasper, Mike en Lionel de contractverlenging van Stephen Piscotty, potentiële kopers voor de Miami Marlins, blessureproblemen bij de Mets-pitchers en de ontwikkelingen rond Shohei Ohtani (01:30 – 14:30).

Verder bespreken de mannen de spelers die het meest opvielen in de eerste week van het seizoen en vragen ze zich af of men zich zorgen moet maken om werpers die een moeilijke start doormaakten. Wat moeten we aan met Tanaka, Quintana, Kluber, Darvish en Hill? (14:30 – 28:45).

Ook buigt de show zich over de verschillen die er te zien zijn tussen de worpsnelheden van dit seizoen en die van het vorige. MLB’s StatCast vs Pitch/FX (28:55 – 38:00).

De show wordt afgesloten met een nieuwe editie van de Mailbag, waarin de hosts vragen van de luisteraars behandelen (38:10 – 48:05). Ook blikt de crew nog even snel vooruit naar week 2.

iTunes

Oh, trouwens: vorige week meldden we een SoundCloudprobleem bij jullie, maar dat hebben we opgelost. We hebben de podcast overgezet naar provider ZenCast en… we gaan naar iTunes! Op dit moment zijn we under review om toegevoegd te worden aan de enorme podcastdatabase van iTunes. Later deze week volgt ook Pocket Casts, de nummer 1 podcast-app voor Android. we staan op iTunes: SportAmerika’s Just A Bit Outside!

Dit betekent dat we, vanaf het moment van goedkeuring NU (maandagochtend, 10 april 2017, een dag nadat we de podcast opgenomen hebben), via (vrijwel) alle beschikbare podcast-apps te vinden zijn. Simpelweg subscriben in iTunes of de app van je voorkeur en je krijgt elke week automatisch de nieuwste aflevering op je telefoon of ander device.

Natuurlijk blijven we ook de podcast aanbieden via de ZenCast-webplayer hieronder.

Heb je een Mailbag-vraag voor de hosts of wil je om een andere reden met ons in contact komen? Mail de show via justabitpodcast@gmail.com, tweet Justin (@JWKev), Jasper (@JasperrNL) of Mike (@MDijk90), of vind SportAmerika op Twitter (#JABOPod) of Facebook. Houd ook de Mailbag-oproepen op social media in de gaten (#JABOpod).

Tot volgende week!


Just A Bit Outside is een podcastproject van SportAmerika en wordt geproduceerd door Justin Kevenaar en Jasper Roos.
Muziek:
Mark Blasco (PodcastThemes.com).

Ook leuk om te lezen